Parašė evaldinas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimą
Nelabai suprantamas tavo pasipiktinimas. Dvieju lengvosios atletikos stadionu Lietuvai per daug. Turesime viena gera futbolui Vilniuje ir viena gera l.a. Kaune. Nekonkuruos vienas su kitu. Optimalus sprendimas.
Aš tikrai nebučiau prieš atskirą futbolo stadioną, jei jame bent kartą per savaitę vyktų aukšto lygio futbolo varžybos, bet deja Lietuvoje toks futbolo stadionas bus panaudotas max 10 kartų per metus (atrankinės į Europą ir Rinktinė). Kitu metu jis stovės tuščias. Tai pritaikius kitoms sporto šakoms, prisidėtų bent dar keletas renginių. Nekalbant, kad būtų galima surengti tarptautinius renginius kaip įvairaus amžiaus grupių Europos čempionatus ar Deimantinės lygos varžybas, kur Lietuviai gerai pasirodo.
Kas dėl renginių, tai jame deje beveik nieko nevyks, nes pas mus orai dažnai blogi tai rinksis ŽA kur tilps beveik tiek pat, o jei norės didesnio skaičiaus, tai rinksis Vingio parką.
Pakartosiu vėl, nesupraskit neteisingai aš už stadioną, jo verkiant reik, bet reik logiškai mąstyti, kad bent kiek daugiau jis būtų naudojamas, o ne tik pastatytas.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą
Mano pasipiktinimas yra labiau ekonominis.
Aš tikrai nebučiau prieš atskirą futbolo stadioną, jei jame bent kartą per savaitę vyktų aukšto lygio futbolo varžybos, bet deja Lietuvoje toks futbolo stadionas bus panaudotas max 10 kartų per metus (atrankinės į Europą ir Rinktinė). Kitu metu jis stovės tuščias. Tai pritaikius kitoms sporto šakoms, prisidėtų bent dar keletas renginių. Nekalbant, kad būtų galima surengti tarptautinius renginius kaip įvairaus amžiaus grupių Europos čempionatus ar Deimantinės lygos varžybas, kur Lietuviai gerai pasirodo.
Kas dėl renginių, tai jame deje beveik nieko nevyks, nes pas mus orai dažnai blogi tai rinksis ŽA kur tilps beveik tiek pat, o jei norės didesnio skaičiaus, tai rinksis Vingio parką.
Pakartosiu vėl, nesupraskit neteisingai aš už stadioną, jo verkiant reik, bet reik logiškai mąstyti, kad bent kiek daugiau jis būtų naudojamas, o ne tik pastatytas.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąMane tik neramina infrastruktūros sutvarkymas. Nesimato nei vienoje vizualizacijoje ankstesnėse vizualizacijose (dar Zuoko laikų) buvusio viaduko į Ukmergės g. O jis tikrai būtų reikalingas, nuimtų ir dalį Akropolio srauto. Bet vėl, kaina, kaina...
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimą
Kazkaip tavo mastymas prasilenkia su tavo pacio paziurom. Butent del ekonominiu priezasciu taip ir yra daroma. Pridejus begimo takus, ir ji pritaikius l.a., stadiono turis ir kaina dideja daugiau nei dvigubai. Vien tik uzbaigti griaucius turbut butu prireike dar kokia 100mln. Visokioms deimantinems lygoms ir kitoms tarptautinems varzyboms bus skirtas Kauno stadionas.
Aš ir sakau, kad stadionas per mažas, nes nebus kam jo panaudoti. Supraskit, deja nėr pas mus futbolo, deja... Jei reiktų rinktis ar futbolui ar l.a., tai sakyčiau l.a. jis labiau būtų naudingasPaskutinis taisė ArtisLT; 2017.12.09, 14:53.
Comment
-
Kažkaip Kauno į 25mln planuoja sutalpinti, o realiai ten stadionas irgi tik griaučiai. O kitas klausimas tada, kam iš vis tas stadionas jei Kaune bus. Dėl vienų Žalgirio varžybų ir trijų Trakų?
Aš ir sakau, kad stadionas per mažas, nes nebus kam jo panaudoti. Supraskit, deja nėr pas mus futbolo, deja... Jei reiktų rinktis ar futbolui ar l.a., tai sakyčiau l.a. jis labiau būtų naudingasPaskutinis taisė Lettered; 2017.12.09, 15:03.
Comment
-
Todėl ir sakau, imkime pvz iš kauno arenos. Prieš pastatant ją saloje, mūsų pagrindinius poreikius šiaip ne taip tenkindavo koncertams nlb akustine prasme pritaikytas Siemensas. Kas pasidarė pastačius kaune trigubai geresnę ir erdvesnę areną? Ogi visi geriausi renginiai ten. Siemensas tenkinasi nebent šunų parodomis, mažesniais koncais ir kitais antraeiliais renginukais. O juk sostinė: žmonių dvigubai daugiau, jų įperkamumas dar didesnis už kauno. Žinau, kad aš neįtakoju sprendimų, bet kažkaip įtariu, jog stadioninę rinką perims kaunas taip pat. O, kad to nebūtų, reikia bent trimis tūkstančiais daugiau įrengti sėdimūjų. O kas dėl užimtumo, manau, kad tuo rūpinsis žmonės. Gi nesame bananų šalis- renginiais vilios, yra koncertai, yra reniruotės, yra futbolo klubai, yra dainų šventės, yra lengvoji atletika. Pradziai reikia turėti, o tada įgyvendinti.
Comment
-
Mano pasipiktinimas yra labiau ekonominis.
Projektas būtent ir nukreiptas į FIFA ir UEFA reikalavimus.
Comment
-
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKauno atveju tai taip: po stadiono rekonstrukcijos Kauno miesto finansuojamiems klubams Zalgiris ir Stumbras bus pakeltas finansavimas ir reikalavimai pasiekimams. Tikslas - Lietuvos cempionai ir patekimas i UEFA cempionu lyga. Cia tokie ilgalaikiai tikslai.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKauno atveju tai taip: po stadiono rekonstrukcijos Kauno miesto finansuojamiems klubams Zalgiris ir Stumbras bus pakeltas finansavimas ir reikalavimai pasiekimams. Tikslas - Lietuvos cempionai ir patekimas i UEFA cempionu lyga. Cia tokie ilgalaikiai tikslai.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimą
Stumbras financų negauna, nes nepatenka į pinigų dalinimosi schemas. .
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Naujas stadionas generuos daugiau pinigų futbole, nes sutrauks daugiau žiūrovų. Dabar papuvę mėšlyni vaikų mokyklėlės lygio stadionai negali nei pritraukti žiūrovų, nei paprašyti daugiau susimokėti už nuskurusio sovietinio daugiabučio kieme aikštelės atmosferą. Rimtam futbolui, reikia rimtų stadionų.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Gal turi kokią apklausą kur klausė ar žmonės eina žiūrėt futbolo ar stadiono?Paskutinis taisė andyour; 2017.12.10, 11:58.
Comment
Comment