Parašė saudze
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Vilniuje lengvaatlečiams kol kas puikiai tarnauja atnaujintas "Vingio parko" stadionas, beje, kuris ne taip seniai galėjo virsti tik futbolo stadionu su 10-12k. vietų. Prieš du metus rekonstravo jį už 3,4 mln. litų dar Dabar yra pakeista bėgimo takų danga, tinka jis ir šuolininkas, ir metikams, ir visiems kitiems. Ir, pasirodo, jis pilnai atitinka Tarptautinės lengvosios atletikos federacijos keliamus reikalavimus. Buvau po rekonstrukcijos trijose varžybose per tuos metus nuo 2014 - lengvosios atletikos entuziastų ir žiūrovų tikrai nebuvo daug, nors vietų yra net 2k. Tai ko dar norėti? Beje, kiek žinau pavasarį prasidėjo ir kiti darbai, turėtų įrengti teniso aikštynus šalia. Man kol kas atrodo, kad pati LFF nelabai apsisprendžia ko ji nori ir kiek. Aš apie Vingio stadiono pavertimą tik futbolui pasakiau ne be reikalo. Tada 2010-2013m. buvo kalbama ir apie futbolo stadioną Naujininkuose (kažkur šalia Žirnių g.). Kalbos irgi nutilo. Vėliau apie Naująją Vilnią kažką kliedėjo, bet ten berods turėjo būti kartu kažkas daroma su Nacionaline futbolo akademija. Nei vienu atveju nebuvo sutarta kažkas konkretaus. Kas bus Šeškinėje - laiko klausimas.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo tai LFF netinka tam? Kur dabar Zalgiris zaidzia. Juk ir Rytas zaidzia savo saleje su 2000 ziurovu, jokiu problemu.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVilniuje lengvaatlečiams kol kas puikiai tarnauja atnaujintas "Vingio parko" stadionas, beje, kuris ne taip seniai galėjo virsti tik futbolo stadionu su 10-12k. vietų. Prieš du metus rekonstravo jį už 3,4 mln. litų dar Dabar yra pakeista bėgimo takų danga, tinka jis ir šuolininkas, ir metikams, ir visiems kitiems. Ir, pasirodo, jis pilnai atitinka Tarptautinės lengvosios atletikos federacijos keliamus reikalavimus. Buvau po rekonstrukcijos trijose varžybose per tuos metus nuo 2014 - lengvosios atletikos entuziastų ir žiūrovų tikrai nebuvo daug, nors vietų yra net 2k. Tai ko dar norėti? Beje, kiek žinau pavasarį prasidėjo ir kiti darbai, turėtų įrengti teniso aikštynus šalia. Man kol kas atrodo, kad pati LFF nelabai apsisprendžia ko ji nori ir kiek. Aš apie Vingio stadiono pavertimą tik futbolui pasakiau ne be reikalo. Tada 2010-2013m. buvo kalbama ir apie futbolo stadioną Naujininkuose (kažkur šalia Žirnių g.). Kalbos irgi nutilo. Vėliau apie Naująją Vilnią kažką kliedėjo, bet ten berods turėjo būti kartu kažkas daroma su Nacionaline futbolo akademija. Nei vienu atveju nebuvo sutarta kažkas konkretaus. Kas bus Šeškinėje - laiko klausimas.Paskutinis taisė saudze; 2016.12.29, 21:37.
Comment
-
Parašė saudze Rodyti pranešimąLabai senos tavo žinios. LFF nusipirko Liepkalnio stadioną ir užsiraukė Naujosios Vilnios planas. Kur turėjo stovėti Žirnių stadionas stovi IKEA. Šeškineje mano asmenine nuomone reikia integruoti stadiona i Akropolio pramogas kitaip laiko reikes labai daug. Tiek žmonės negyvena.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė saudze Rodyti pranešimąBLOGIS tame kad kai žais Vilniaus Žalgiris Euro taurės grupese visi norintys gyvai stebėti varžybas netilps i i LFF stadioną.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai kam savo stadiona sugriovet?
Parašė saudze Rodyti pranešimąBLOGIS tame kad kai žais Vilniaus Žalgiris Euro taurės grupese visi norintys gyvai stebėti varžybas netilps i i LFF stadioną.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVadinasi, LFF pilnai pakanka Vilniui, o kelios nacionalines komandos varzybos gales bus zaidziamos Kaune. Ir patogiau visiems bus, ir 100 mln sutaupysim svietimui
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVadinasi, LFF pilnai pakanka Vilniui,
O tarptautiniuose turnyruose stadiono talpos dažniausiai jau nebeužtenka
Comment
-
Daug metų šiame forume. Pasakysiu išvadą viena: Daugeliui stadiono nereikia, Nereikejo jums nuostabios per didelės žalgirio arenos, nereikėjo antru pagal lankomumą laikomą muziejų- Valdovų rūmai su visais atstatymais, kiek matau nereikia atstatyti Gedimino pilies, kiek dar nepaminėtų objektų, kurių dažnam forumiečiui nereikia. Tiesiog gyvenkime pilkoje šalyje ir būkime tokie maži, kad didesniems poreikio pasijusti...irgi NEREIKIA..!!!!!
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąPamirškit tą žodį Nacionalinis. Jis nei per nago juodymą nėra nacionalinis. Bus visokio šlamšto kompleksas, kuriame dar planuojama ir 15 000 tribūnos
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO Zalgiris ne privatus klubas? Ar jam valstybe turi pastatyti stadiona? Ziurek kuriais metais gali ir nelikti to Zalgirio, nes jau Kaune toks klubas ikurtas, kuris tures savo stadiona
Comment
-
Parašė Haiku Rodyti pranešimąo Kauno Žalgiris ne privatus klubas? Kodėl valstybė turėjo pastatyti areną? Taip, taip, Eurobasketas.... O paskui lyg niekur nieko perduoti valdyti visą areną.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąValstybes buvo labai maza dalis. Tem miestas state Zalgiriui, nes Eurolygos reikalavimai buvo dideliai arenai. Jei butu staciusi valstybe, tai butu gavesi tokia kaip Siemens angaras.
O šitoj temoj nepirmąkart malimas ne į temą. Jau ne kartą buvo "aiškinamasi" Kaune ar Vilniuje, reik/nereik stadiono, diskusijos apie futbolo lygį ir t.t. Gal gana?
Comment
Comment