Gal nebejuokaukite taip stipriai, nes galima patikėti. Jeigu bus vaikų darželis stadione, galima pagalvoti, kad valstybė nori perspektyvią komandą užauginti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąGal nebejuokaukite taip stipriai, nes galima patikėti. Jeigu bus vaikų darželis stadione, galima pagalvoti, kad valstybė nori perspektyvią komandą užauginti.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąNu aš sakyčiau taip. Pastatom koks ten yra suplanuotas, o praėjus kažkiek laiko modernizuosim. Dabar nepastačius net neįsivaizduoju kada ateityje kas nors pastatys Vilniuje kokį nors kompleksą.
Aš galvoju, kad gal geriau duodam daugiau laiko ir truputi lėšų projektavimui, nes brėžiniuose atvaizduoti tai ko reikia bus gerokai pigiau, nei perdaryti realų objektą kai jis nelabai gausis.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Taigi tame projekte yra parašyta kurioje vietoje bus darželis. Ne pačiame centre, o tolėliau, prie papildomų futbolo ir kitų sporto šakų aikščių. Bet vis tiek... keistai.
Na, bendruomenės centras juk
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąSkamba taip labai lietuviškai. Darom bele daryti, o tik padarę galvosim ką, kaip ir kodėl čia padarėme (pastatėme). O pagalvoję imsim perdarinėti, nes gavosi ne tai ko reikėjo, ir merkti dar didesnius pinigus už perdarymą.
Aš galvoju, kad gal geriau duodam daugiau laiko ir truputi lėšų projektavimui, nes brėžiniuose atvaizduoti tai ko reikia bus gerokai pigiau, nei perdaryti realų objektą kai jis nelabai gausis.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąTaisingai sakai. Atrodo kad sitas projektas stumiamas per jega kad viska greiciau uzbaigti o tokiu budu visada blogai baigiasi.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Pasikartosiu, kad visi tie bendruomenių / visuomenių reikalai yra dėl paprastos priežasties - sporto kompleksų nebefinansuoja visokie ES fondai. Turi būti kompleksai, skirti bendruomenėms, negali būti jokių užuominų apie profesionalų sportą.
Sakau, mums Plungės stadiono atvejis identiškas. Sako, panaikinkit tribūnas, aikštę, kad niekas nesuprastų, jog čia stadionasN N N
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąTaisingai sakai. Atrodo kad sitas projektas stumiamas per jega kad viska greiciau uzbaigti o tokiu budu visada blogai baigiasi.
Comment
-
Na su tokia karikatūra, bent jau užtikrintai užimsime pirmą vietą TOP World’s Weirdest Stadiums tarpe.
Papildomai sukurdami Unesco saugotiną, turistinės traukos WHS objektą
Comment
-
Parašė HSV Rodyti pranešimąKokios žinios po vakarykščio pristatymo savivaldybėje? Ar kas nors sudalyvavo?Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąkolega vienas buvo, sakė reikalai labai prasti, niekas nieko neišmano kaip kas turi būti, visi šneka apie darželį, kurio kaina 2,5 mln euro, sakė, kad danga stadione sintetinė, pagalbinėse aikštėse sintetine, o jeigu reiks tai atveš žolę ir paties, vienu žodžiu tragedija, bet lieka viltis, kad vystitojas bus protingesnis, turės didesnį supratimą apie aikštes ir sudėlios geriau viskąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...anus-56-510607
Prašoma to statinio stadionu nevadinti. Reikia keisti temos pavadinimą. Siūlau - Kažkas ant Šeškinės kalvosAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąhttp://www.15min.lt/naujiena/aktualu...anus-56-510607
Prašoma to statinio stadionu nevadinti. Reikia keisti temos pavadinimą. Siūlau - Kažkas ant Šeškinės kalvosValstybė mato ir sporto muziejų. Bet tai nebus muziejus, tai bus daugiau klasteris
Comment
-
Parašė Goodoo Rodyti pranešimąŠlykštu buvo skaityti. Savivertės - absoliutus 0. Jokios pagarbos futbolui, futbolininkams, gerbėjams, miestiečiams. Svarbu ne pastatyti objektą, o paimti pinigus... Vietoj vizijos, matome biurokratinį godumą. Reikia įskųsti lėšų skirstytojams, kad visai neduotų pinigų. Mes jų neverti.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąZuokas bent svajonę turėjo...
Ši miesto taryba yra tokia neorganizuota, kad vyksta kasdienės kaktomūšos ir panašu, kad viskas tik ir liks pareiškimais.
Comment
Comment