Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nacionalinis stadionas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
    Tai ir dabar siulo. Skaiciau lyg delfi.
    Nu tai aš apie tą patį, tik įdomu kas dabar siūlo per kiniečiai, tad irgi siūlėsi kiniečiai kažkokie investuot.
    Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Va, jei kas nori paskaityti.
      http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj....d?id=65098829

Comment

Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą

Remigijus Šimašius Facebook
        Kai sakoma, kad į Nacionalinį stadioną nori investuoti (!) Kinijos bendrovė, ir yra pasiruošusi atlikti statybos darbus ir juos finansuoti, tai išvertus reiškia:
        - Kinijos bendrovė nori atlikti statybos darbus,
        - Ji gali paskolinti pingų trumpam - pastatyti o mokėjimą priimti išdėstytą laike, kad darbai jau virtų iki rinkimų, o atsiskaityti reikėtų po jų...

Norėčiau klysti...
        Aš manau irgi, kad nemokamų pietų nebūna.
        Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Šimašius jau kurį laiką varo į vienus vartus, kai eina kalba apie savivaldybės projektus ar kažkokius darbus. O vis gi gaila, to iš Šimašiaus tikrai nesitikėjau niekada...

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
            Šimašius jau kurį laiką varo į vienus vartus, kai eina kalba apie savivaldybės projektus ar kažkokius darbus. O vis gi gaila, to iš Šimašiaus tikrai nesitikėjau niekada...
            O yra faktų paneigiančių Šimašiaus įtarimus?
            There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
              Pirma reiktų išsiaiškinti, ką siūlo kinai, kad būtų galima svarstyti įtarimus. Kol kas niekas neaišku.
              Flickr

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
                įtarimai ir lieka įtarimais, kam dar kažkokie faktai reikalingi??
                Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Komplikuotas finansavimas, bet kokios dar galimybės svarstomos, be tiesioginio investuotojo? Nors tai ir nacionalinis stadionas, kodėl gi nepardavus stadiono vardo?

Futbolo stadiono pavadinimas, kainuotų žymiai daugiau, nei pvz. "Siemens arenos".

Neabejoju, kad "Live Nation Lietuva" Balandžio- Rugsėjo mėnesius, koncertus rengtų būtent stadione.

Turbūt stadionas taptų, kelių futbolo klubų bei rinktinės baze.

Beto stadionas tai nėra tik futbolo aikštė, tai ir sporto klubai, restoranai, sveikatos centrai, parduotuvės, sporto mokyklos, kurios mokėtų stadionui nuomą.

Nereikia išradinėti dviračio, užtektų pradžiai poros konsultacinių susitikimų su kitų pasaulio šalių stadionų operatoriais.
                  Aviate, navigate, communicate

Comment

Žinau tikrai, kad Žalgirio klubas A lygai nesinuomos tokio didelio stadiono, nebent europinėms kovoms ir tai žiūrint kokia kaina. Tas pats ir su rinktine.
                    O pinigus gi ruošiasi iš europos imtis, kam dar tie kiniečiai čia reikalingi??

Comment

Vengrai susidomėjo statybomis Šeškinėje

http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj....d?id=65301394
                      Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Kažkaip jau ne pirmas susidomėjimas. Tik kad iš tų susidomėjimų jokios realios naudos.
                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

O tai kokios naudos jūs tikitės, kai nėra paruoštas investicinis projektas? Kuo didesnis susidomėjimas - tuo geriau, nes tai reikš geresnį tarptautinį konkursą ir jo rezultatus.

Comment

Vietoj nebaigto stadiono Šeškinėje – daugiafunkcis Sveikatinimo, švietimo ir užimtumo kompleksas

http://www.ivilnius.lt/suzinok/aktua...69643d31353730

Comment

lauko nacionaliniams/vietiniams kultūriniams renginiams skirta erdvė (mažiausiai 20 000 vietų)
                              tai čia tipo stadionas taip išeina irgi bus??

Comment

/\
                                Neįmanoma suprasti. Aš kelis kartus perskaičiau norėdamas suvokti ką čia norima daryti ir taip ir nesupratau. Labai labai liūdna bus, jeigu taip ir neturėsim ten normalaus stadiono, ypač po visų šimtų milijonų, kurie jau buvo išleisti, kad jis ten atsirastų. Tikiuosi taip nenutiks.

Comment

Manau, kad Nacionalinis stadionas turėtų būti užmiestyje, kad būtų normali transporto stovėjimo aikštelė. O ne miesto centre, kada paskui renginio metu nebūtų nei kaip privažiuoti, nei kaip pravažiuoti.
                                  AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

Comment

cia daro, kad apgaut ES ir gaut pinigu.
                                    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Parašė booraz Rodyti pranešimą
                                      Manau, kad Nacionalinis stadionas turėtų būti užmiestyje, kad būtų normali transporto stovėjimo aikštelė. O ne miesto centre, kada paskui renginio metu nebūtų nei kaip privažiuoti, nei kaip pravažiuoti.
                                      manau visiškai priešingai, nes man reikia, kad stadionas būtų miesto centre ir po rungtynių galėčiau ramiai nueiti kur nors į barą ir pasėdėti draugų kompanijoje, o tamstos mašiną galima palikti Vievyje prie gelž. stoties (ten tikrai rasite vietos) ir į renginį atvažiuot VT

Comment

Nu ka,kogero Kaune turesim tada stadiona Bus prioritetas renovuot Dariaus ir Gireno stadiona

Comment

Parašė Jopapa Rodyti pranešimą
                                          Nu ka,kogero Kaune turesim tada stadiona Bus prioritetas renovuot Dariaus ir Gireno stadiona
                                          neturesim. Po situo projektu Vilniue yra pakistas ir stadionas.
                                          When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Working...
                                          X