Parašė kasparas.v
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąVa, jei kas nori paskaityti.
http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj....d?id=65098829
Remigijus Šimašius Facebook
Kai sakoma, kad į Nacionalinį stadioną nori investuoti (!) Kinijos bendrovė, ir yra pasiruošusi atlikti statybos darbus ir juos finansuoti, tai išvertus reiškia:
- Kinijos bendrovė nori atlikti statybos darbus,
- Ji gali paskolinti pingų trumpam - pastatyti o mokėjimą priimti išdėstytą laike, kad darbai jau virtų iki rinkimų, o atsiskaityti reikėtų po jų...
Norėčiau klysti...Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąŠimašius jau kurį laiką varo į vienus vartus, kai eina kalba apie savivaldybės projektus ar kažkokius darbus. O vis gi gaila, to iš Šimašiaus tikrai nesitikėjau niekada...There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąO yra faktų paneigiančių Šimašiaus įtarimus?
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąO yra faktų paneigiančių Šimašiaus įtarimus?Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Komplikuotas finansavimas, bet kokios dar galimybės svarstomos, be tiesioginio investuotojo? Nors tai ir nacionalinis stadionas, kodėl gi nepardavus stadiono vardo?
Futbolo stadiono pavadinimas, kainuotų žymiai daugiau, nei pvz. "Siemens arenos".
Neabejoju, kad "Live Nation Lietuva" Balandžio- Rugsėjo mėnesius, koncertus rengtų būtent stadione.
Turbūt stadionas taptų, kelių futbolo klubų bei rinktinės baze.
Beto stadionas tai nėra tik futbolo aikštė, tai ir sporto klubai, restoranai, sveikatos centrai, parduotuvės, sporto mokyklos, kurios mokėtų stadionui nuomą.
Nereikia išradinėti dviračio, užtektų pradžiai poros konsultacinių susitikimų su kitų pasaulio šalių stadionų operatoriais.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Vietoj nebaigto stadiono Šeškinėje – daugiafunkcis Sveikatinimo, švietimo ir užimtumo kompleksas
http://www.ivilnius.lt/suzinok/aktua...69643d31353730
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąManau, kad Nacionalinis stadionas turėtų būti užmiestyje, kad būtų normali transporto stovėjimo aikštelė. O ne miesto centre, kada paskui renginio metu nebūtų nei kaip privažiuoti, nei kaip pravažiuoti.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Jopapa Rodyti pranešimąNu ka,kogero Kaune turesim tada stadiona Bus prioritetas renovuot Dariaus ir Gireno stadionaWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment