Noreciau as dadeti siek tiek parako i sita tema Kaip jau mineta yra beveik nuspresta stabdyti statybas, taciau nesenai (po kalbu apie stabdymo) atejo uzklausimas, tai atsiunte beveik visus stadiko brezinius, tai kas labiausiai mane nustebino tai kad ruosiamasi po 1 tribunom irengti 2 KREPSINIO aiksteles, stai kur galima sutaupyti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąAš tai nesuprantu vistiek, kodėl neįmanoma buvo prašyi paramos iš ES? Gi taip visi bliauna, kad Lietuva jos neišnaudoja? Ar aš kažko nesuprantu.
Comment
-
As ir neatmetu tavo varijanto, kadangi jei neprades si valdzia (vilniaus) stadijono (jugi valdzioj paksistai) sakys per rinkimus kad projekta suzlugde kirkilas ir kokie mes geri norejom stadijono, balsuokit uz mus, paksas mus isgelbes ir tikiu jog vilnieciai kurie labai megsta populistus ims ir prabalsuos kaip buvo per savivaldybiu rinkimus.
Comment
-
Parašė swindler Rodyti pranešimąManau jau viskas aišku, kad net 2012 yra optimistiška data..
gali buti kad tas vilkinimas visai ne viriausybes kalte.. išeinantis meras ir adm dir nenori dar vieno sprendimo ant savo kupros..
Visa mano pateikta info yra spėjimas bet kiekviename mele yra dalis tiesos
Nes nėra pinigų.
Kodėl nėra pinigų?
Nes G.Kirkilas jų neskiria, kaip buvo žadėjęs.
Kodėl neskiria?
O čia jau galima paspėlioti.
Mano spėjimas paprastas.
G. Kirkilas pažadėjo tuos 200mln. nežinodamas, kad savivaldybė yra pasirašiusi sutartį su Veikme ir tikriausiai tikėjosi kad bus kaip visada (atitinkamos konkurso sąlygos atitinkamai bendrovei, atitinkamas susitarimas ir važiuojam.
O dabar Socialdemokratams ir tuo pačiu G.Kirkilui artimoms verslo grupėms iš to nėra naudos, taip pat naudos nėra ir socialdemokratų partijai. Tai kokio velnio tada skirti tuos pinigus? Manau stadionas jiems čia mažiausiai rūpi.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąNoreciau as dadeti siek tiek parako i sita tema Kaip jau mineta yra beveik nuspresta stabdyti statybas, taciau nesenai (po kalbu apie stabdymo) atejo uzklausimas, tai atsiunte beveik visus stadiko brezinius, tai kas labiausiai mane nustebino tai kad ruosiamasi po 1 tribunom irengti 2 KREPSINIO aiksteles, stai kur galima sutaupyti.
Comment
-
Nu va, Imbraso pasamprotavimai kazkokie pasirode:
J.Imbrasas: Nacionalinis stadionas pakvipo politika
Sako, kad kol kas ir 100mln uztektu:
Vilniaus miesto valdžia Nacionalinio stadiono statybvietėje pajuto “politikos kvapelį”, todėl prašo Vyriausybės skirti bent pusę numatytų lėšų – 100 mln. litų – pirmojo etapo statyboms. Priešingu atveju, anot mero Juozo Imbraso, statybininkų įsipareigojimas užbaigti darbus iki Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmečio 2009 m. turės būti peržiūrėtas.
Gerai bent Veikme neketina trauktis ir laukia finansavimo:
Stadioną statančios bendrovės “Veikmė” generalinis direktorius Eugenijus Zaremba patikino, kad bendrovė neketina trauktis iš statybų ir lauks finansavimo: “Nėra jokio tikslo trauktis. Laukėme nuo 1992 metų, kai statybos jau buvo sustojusios, lauksime ir dabar. Mes traktuojame, kad statybos yra sustojusios, jų nutraukimas nėra svarstomas”.
is delfi.ltMano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Va dar pasiskaitymui
Nacionalinis stadionas vis dar laukia Vyriausybės paramos
truputi lyrikos :
Rangovo UAB „Veikmė“ direktorius Eugenijus Zaremba sakė, kad nors ir kyla problemų dėl darbų finansavimo, sutarties dėl Nacionalinio stadiono statybos nutraukimo varianto nesvarstantis. „Nes esu Lietuvos pilietis ir mačiau to berniuko, kuris įkasė kapsulę, akis“,- į žurnalistų klausimą, kodėl yra toks geranoriškas, atsakė UAB „Veikmė“ direktorius.Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
-
Varanavicius dienrasciui L.T. apie nacionalini stadiona:
"As apskritai pries, kad stadionas Seskines mikrorajone butu pastatytas 2009 metais. Mat po treju metu ji reikes griauti - dabartinis projektas yra niekam tikes. Geriau pasitelkti kompetentingu zmoniu, viska perplanuoti ir kruopsciai atlikti."
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąGausiai pasnigo, armatūrai nekas... Situacija konstrukciniu atžvilgiu vis blogėja. Pravažiuoju, pažiūriu į rūdijančias armatūras, paliktus kranus ir kažkaip liūdna ant dūšės pasidaro.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė _Thunder_ Rodyti pranešimąVaranavicius dienrasciui L.T. apie nacionalini stadiona:
"As apskritai pries, kad stadionas Seskines mikrorajone butu pastatytas 2009 metais. Mat po treju metu ji reikes griauti - dabartinis projektas yra niekam tikes. Geriau pasitelkti kompetentingu zmoniu, viska perplanuoti ir kruopsciai atlikti."Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
Comment