o gal kažkas bajerio nesuprato?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Kokį ir už kiek statysime nacionalinį stadioną Vilniuje?
http://www.ziniur.lt/programa/archyv...t=18&item=3456
01.28 'Žinių radijo' laida mp3 formate, beveik 42 minutės diskusijų apie nacionalinio stadiono statybas.
Ten nemažai politikų tarpusavio kaltinimų, bet yra ir įdomesnės informacijos.
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąKokį ir už kiek statysime nacionalinį stadioną Vilniuje?
http://www.ziniur.lt/programa/archyv...t=18&item=3456
01.28 'Žinių radijo' laida mp3 formate, beveik 42 minutės diskusijų apie nacionalinio stadiono statybas.
Ten nemažai politikų tarpusavio kaltinimų, bet yra ir įdomesnės informacijos.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Nacionalinio stadiono statybų pradžia – be pinigų ir šalies vadovų
http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=15858129Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė auksellis Rodyti pranešimąO tie šalikėliai su LR (Lietuvos Respublikos) simbolika ant Imbraso ir kitų klierkų kaklų taip pat įeis į samatą??? Kad tik nekainuotų tai kelių šimtų tūkstančių litų...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
/\ Imbrasas : aš netgi galiu nupirkti labai brangius akinius tiems, kurie netiki, tai gali skaičiuot, tikrint, kontroliuot...
Įdomu už kokias lėšas būtų perkami tokie "akiniai"? O dėl šalikėlių trikšmo kelti neverta. Per svarbesnes ceremonijas šaltuoju metu laiku visada būna šalikėliai su tam tikra atributika.
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą/\ Imbrasas : aš netgi galiu nupirkti labai brangius akinius tiems, kurie netiki, tai gali skaičiuot, tikrint, kontroliuot...
Įdomu už kokias lėšas būtų perkami tokie "akiniai"? O dėl šalikėlių trikšmo kelti neverta. Per svarbesnes ceremonijas šaltuoju metu laiku visada būna šalikėliai su tam tikra atributika.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Ne nu tie zurnalistai su tuos savo "skandalingas" vos ne po kas trecio zodzio, "nepatvirtino ar skirs lesu" - ne neskirs - dar pastatys 2 savaites ir ishsives kranus statybininkai... idioztizmasYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Nu čia 5 kanalas jau kaip matom nebe pirmą kartą varo propagandą nukreiptą prieš paksistus ir jų taip mylimą ir ginamą stadioną (šiuo atveju pažymiu, jog esu visu 100 proc. už stadioną ir už tai kad jis būtų kuo greičiau pastatytas). Tik vat man asmeniškai keista kaip yra pateikiama informacija apie jį skirtingose žiniasklaidos priemonėse: kiek man yra žinoma, prieš kurį laiką ta patį 5 kanalą įsigijo Lietuvos Rytas, tad kazkaip net nekyla abejonių kokiems interesams kanalas atstovauja, tą dar būtų galima suprasti, tačiau perskaičius pranešimą ta pačia tema portale lrytas.lt http://www.lrytas.lt/naujienos/12021...ono-statyboms/ darosi tikrai nebeaišku, kaip gi dvi tam pačiam koncernui priklausančios žinisklaidos priemonės šitaip visiškai skirtingai pateikia tą pačią informaciją?Istorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
-
Parašė no_name69 Rodyti pranešimądarosi tikrai nebeaišku, kaip gi dvi tam pačiam koncernui priklausančios žinisklaidos priemonės šitaip visiškai skirtingai pateikia tą pačią informaciją?
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąjei neklystu,tai 5kanalą įsigijo ne lrytas,o rubicon group ,nebent vėliau lrytas jį perpirko,bet kažkaip to neteko girdėti
tai gal čia tas sunkiai šiuolaikinėje Lietuvos žiniasklaidoje randamas žurnalistinės laisvės atvejisIstorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
-
Man tai nesuprantamas tas sutaries su "Veikme" sudarymas. Visiem neaišku kaip čia be konkurso ir tt. Bet ar tai nebuvo senos sutarties atnaujinimas? Jei ji nebuvo tada oficialiai nutraukta, tai nematau jokio neskaidrumo. Tegul visos antikorupcijos komisijos po archyvus palandžioja.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąMan tai nesuprantamas tas sutaries su "Veikme" sudarymas. Visiem neaišku kaip čia be konkurso ir tt. Bet ar tai nebuvo senos sutarties atnaujinimas? Jei ji nebuvo tada oficialiai nutraukta, tai nematau jokio neskaidrumo. Tegul visos antikorupcijos komisijos po archyvus palandžioja.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBūtų įdomu tą sutartį paskaityti. Ten turėtų būti darbų kainos (Vagnorkom, turbūt), terminai, įsipareigojimai, sankcijos ir pan.
Comment
Comment