Parašė LeBronius23
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
G.Kirkilas: Nacionaliniam stadionui užteks 200 mln. Lt
http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=15274131
Comment
-
Man tai įdomu kiek lėšų numato skirti Vilniaus miesto savivaldybė, nes iš straipsnio susidaro įspūdis, kad šis projektas finansuojamas išimtinai valstybės lėšomis.
Ir ši citata įdomi:
Savo ruožtu stadiono projekto autorius Algimantas Nasvytis pirmadienį DELFI užsiminė girdėjęs pasiūlymų taupumo sumetimais atsisakyti virš stadiono suprojektuotos arkos, kuri turėtų būti naudojama specialiam tentui užtraukti.
Žymus Lietuvos architektas kalbėjo, kad jam beliktų nusirauti paskutinius plaukus, jei šis pasiūlymas būtų įgyvendintas.
Comment
-
Parašė Bootsy Rodyti pranešimąo kur ponas urbanistas Vapshys ir jo atskira nuomone apie stadionu, arenu ir t.t. statybas miesto centre?
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąNa tos vietos kur statomas stadionas net ir labai norėdamas miesto centru nepavadinsi... Dar apie 1980 metus stadiono apylinkėse kolūkiečiai javus augino :-)
Comment
-
Worldstadiums.com
pakeite renderi, bet vel lieva idejo...Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNusiųskit statybų įspūdingu rakursu nuotrauką
Comment
-
Persiprašau jei kartojuosi:
http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/...92/?itemID=755
Gausybė informacijos apie stadioną, + kai kurių darbų preliminarios kainos.
Ir va čia įdomi dalis:
Ukmergės g. rekonstrukcija 1,24
Estakada nuo Ukmergės g. į stadiono teritoriją 9,95
Estakados prieigos 3,48gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė ViliusR Rodyti pranešimąMiesto savivaldybe isipareigojusi suprojektuoti ir pastatyti stadiona supancia infrastruktura. Pradine aptarta suma buvo 50mln. Po dabartinio "apkarpymo" suma sumazejo.
O kirkilas labai rinkimams ruosiasi.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąpats Marux dar geresnį humoro jausmą įsijungęs
Comment
Comment