Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
kaip, taip, tai suverenitetas nuo ES, o kai pagalbos tai iškart EK padėk.Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Wow. Pažiūrėjau apie 15 sek. (išjungiau nes šlykštoka pasidarė) Avulio kalbos ir, kaip šį bei tą suprantantis apie kūno kalbą, galiu pasakyti, kad nestebina kodėl jis padarė tai ką padarė su Žalgirio stadiono teritorija...
Neabejoju, kad iš jo galima pasimokyti galbūt kapitalo valdymo, tam tikro vadovavimo, procesų valdymo ir galbūt dar kažko, bet... visa kita...Paskutinis taisė spekas; 2024.09.29, 18:50.
- 2 patinka
Comment
-
Ar manai kad jam yra kažkoks didelis biznis pastatyti stadioną ir dalyvauti tokių kaip tu mėšlo pilstyme?
Jei tik 15sek žiūrėjai tai tikrai nematei to mažo stadiono pastatyto kur rodė. Pažiūrėk ir pasakyk kad dėl biznio darė.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip tai nieko blogo, kad Avulis nori daryti biznį. Būtų keista, jei nenorėtų. Blogai yra prastas stadiono projektas su visokiomis prilipdytomis nesąmonėmis ir useless objektais vietoj realaus multifunkcinio kvartalo su gyvenamąja, komercine, sporto ir visokia kitokia paskirtim. Avulis, šiaip, būtų vienas nedaugelio bizinierių, kuris turbūt realiai sugebėtų tokį projektą įgyvendinti ir nepridaryti nesąmonių. Problema yra VMS obliai, kurie dėl bbž kokių priežasčių stumia šitą šūdiną projektą.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip tai nieko blogo, kad Avulis nori daryti biznį. Būtų keista, jei nenorėtų. Blogai yra prastas stadiono projektas su visokiomis prilipdytomis nesąmonėmis ir useless objektais vietoj realaus multifunkcinio kvartalo su gyvenamąja, komercine, sporto ir visokia kitokia paskirtim. Avulis, šiaip, būtų vienas nedaugelio bizinierių, kuris turbūt realiai sugebėtų tokį projektą įgyvendinti ir nepridaryti nesąmonių. Problema yra VMS obliai, kurie dėl bbž kokių priežasčių stumia šitą šūdiną projektą.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąJei tik 15sek žiūrėjai tai tikrai nematei to mažo stadiono pastatyto kur rodė. Pažiūrėk ir pasakyk kad dėl biznio darė.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąAr manai kad jam yra kažkoks didelis biznis pastatyti stadioną ir dalyvauti tokių kaip tu mėšlo pilstyme?
Jei tik 15sek žiūrėjai tai tikrai nematei to mažo stadiono pastatyto kur rodė. Pažiūrėk ir pasakyk kad dėl biznio darė.
Galvoju ar verta prasidėti su tokiais pasakymais. Na parašysiu šį kartą. Jei tai tęsis - galėsi vienas su savimi diskutuoti. Ne mėšle.
Mano argumentas visai ne apie biznį. Aš pats esu už biznį. Mano argumentas yra apie miesto siaubimą, įstatymų apėjimą, kuris panaudojamas miesto darkymui (kalbu apie Žalgirio stadiono teritoriją/kvartalą), biudžeto švaistymą kuomet tiek daug vietų mieste reikalauja lėšų nedelsiant spręsti esmines problemas, kurios nesprendžiamos dešimtmečiais, ir taip toliau.
Kalbant apie stadioną šalia Akropolio, ar jo kompleksą, - privatus verslas už savo pinigus tegu daro - kame problemos (žinoma, negalima leisti bet ko daryti pakenkiant miestui)? Problemos (bent man) yra biudžeto panaujime, o tame panaudojime pilna požymių, kad tai tiesiog tam tikros interesų grupės nori sau bapkių pasidaryti iš biudžeto ir tt.. O tuo pačiu metu lygiagrečiai n metų man knisamos smegenys, kad matai nėra lėšų šaligatviams. Mane siutas ima kuomet dešimtmečiais miesto valdžia niekaip nenutiesia elementarių šaligatvių žmonėms, o tuo tarpu užsiima multimilijoninių agonijų kūrimu. Net ir panaudojus biudžeto pinigus - jau ne kartą sakiau - esu už stadiono prie Akropolio statybas. Esu prieš komplekso statybas iš biudžeto.
Galėčiau ilgiau tęsti, bet jau ir taip skyriau šiam postui per daug laiko.
PS.
Aš net nebandau iš Avulio atimti tai ką jis gero padarė - apie tai net kalbos nėra. Atvirščiai - pagarba už gerus darbus ir tegu jų tik daugiau būna.
PPS.
Pala, bandau suprasti tavo susinervinimą. Tai tu susinervinai kad aš griežtai sukritikavau Avulį? Juk ne ant tavęs užvažiavau - atskirk save nuo turinio jei čia susinervinimo priežastis. Aš dėkoju, kad pasidalinai video - yra labai įdomi informacija ir gerai, kad žmonės ja dalinasi. Aš gi ne tave ir ne tavo dalijimasi ja kritikuoju.Paskutinis taisė spekas; 2024.09.30, 12:23.
- 2 patinka
Comment
-
Taupant vietą palieku tik pradžią:
Parašė spekas Rodyti pranešimą,,Tokių kaip tu...''. Va čia tai argumentacija. Ir tikrai ne mėšlo pylimas.
Galvoju ar verta prasidėti su tokiais pasakymais. Na parašysiu šį kartą. Jei tai tęsis - galėsi vienas su savimi diskutuoti. Ne mėšle.
Pažiūrėjau apie 15 sek. (išjungiau nes šlykštoka pasidarė) Avulio kalbos
Paskutinis taisė Arunasx; 2024.09.30, 19:21.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Kas vyksta su Nacionaliniu stadionu? Pagal paskutines Avulio prognozes, EK atsakymas turėjo būti gautas iki rugsėjo pabaigos. Galbūt yra forume EK veikimo principus suprantančių žmonių kurie galėtų pakomentuoti kodėl galėjo susidaryti tokia absurdiška situacija, kai kažkokios išvados laukiame jau berods daugiau nei pusę metų?
Comment
-
Parašė dziugas99 Rodyti pranešimąKas vyksta su Nacionaliniu stadionu? Pagal paskutines Avulio prognozes, EK atsakymas turėjo būti gautas iki rugsėjo pabaigos. Galbūt yra forume EK veikimo principus suprantančių žmonių kurie galėtų pakomentuoti kodėl galėjo susidaryti tokia absurdiška situacija, kai kažkokios išvados laukiame jau berods daugiau nei pusę metų?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dziugas99 Rodyti pranešimąKas vyksta su Nacionaliniu stadionu? Pagal paskutines Avulio prognozes, EK atsakymas turėjo būti gautas iki rugsėjo pabaigos. Galbūt yra forume EK veikimo principus suprantančių žmonių kurie galėtų pakomentuoti kodėl galėjo susidaryti tokia absurdiška situacija, kai kažkokios išvados laukiame jau berods daugiau nei pusę metų?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąTaupant vietą palieku tik pradžią:
Antras postas visai normalus kitaip nei pirmas:
Pagal šią frazę ir sprendžiau, kuri buvo panaši į sovietinių laikų klasiką, kai meno kūrinius, knygas, filmus ir pan. "liaudies kolektyvai" kritikuodavo net nematę originalo.
Nekritikuoju jo darbų jų nematęs, nesusipažinęs.Paskutinis taisė spekas; 2024.10.06, 10:05.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
„Spalio 10 d. sueina mėnesis. Mėnesis yra trumpiausias terminas, kai Europos Komisijoje kas nors padaryta. Rytoj pasiteirausime ir pasižiūrėsime, ar yra kas nors, ar nėra, bet tai yra pats trumpiausias laikas – ilgiausio laiko nėra, neegzistuoja, nes gali būti ir metai, ir du ir trys“, – aiškino „Hanner“ vadovas.
Comment
Comment