Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nacionalinis stadionas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Užtempiamas tentas turėjo būti tame tarpe, kurio neuždengia stogas. Bet žiūriu, kad čia daug neatitikimų tarp patvirtinto genplano ir šitos vizulkos, tai manau, kad į ją labai dėmesio kreipti nereikia. Taip pat vienur parašyta, kad šalia stadiono bus statomas lengvosios atletikos maniežas, o kitur - jau futbolo. Taigi čia visie šie renderingai ir planai dar n kartų keisis..

Comment

Naujausia stadiono vizualizacija turbūt yra ši:
      http://www.vilnius.lt/I/stadionas4.html

O generaliniame plane, kur numatyta vieta lengvosios atletikos maniežui, jau yra Akropolio parkingai, taip kad tas planas bus keičiamas dar. Pati vizualizacija, sprendžiant iš to, kad stadionas dar be stogo yra gana sena, be to ten daug neatitikimų su generaliniu planu. Ta medžiaga daugiau orientacinio pobūdžio.

Įdomiausia dalis yra projekto kaina - 370 mln. LTL, iš jų 300 mln. LTL - pačio stadiono kaina. Kaip suprantu tie 370 mln. yra be sporto komplekso kainos, tik stadionas ir infrastruktūra.
      Paskutinis taisė ACC; 2007.09.01, 15:43.

Comment

Be stogo jus visi akli ar ka? Juk aiskiai matosi tas stogas ziurovam

Comment

Aš irgi puikiai matau ;]

Comment

Parašė kukaracha Rodyti pranešimą
            Be stogo jus visi akli ar ka? Juk aiskiai matosi tas stogas ziurovam
            Cia matosi:
            http://www.vilnius.lt/I/stadionas4.html

O cia nesimato:
            http://www.vilnius.lt/I/stadionas5.html

Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

Comment

Vizualizacijas įkelti juk nesunku

Nepergyvenkit dėl to stogo. Jis bus. O kad vienam piešinėly jis nepapaišytas tai nieko nereiškia.

Comment

Nu jofana, nesusilaikiau - nustokit iš piešinukų spręst ar bus stogas ar nebus Tuo labiau, kad VISOSE vizualizacijose stogas yra pavaizduotas, tik neryškus, tarsi permatomas:

Atidžiau žiūrėt reikia.

Comment

Ypač įspūdingai (žinoma, tik Baltiojos šalių lygyje) atrodo stadionas ežiuko įkeltose vizualizacijose. Pats esu didelis tinginys, nelabai naršau už forumo ribų, tad šias 2 vizualizacijas matau pirmą kartą Ką gi, ačiū, Ežiuk.

Comment

Mant tai kaip tik šitoje vizulkoje stadionas baisus. Daug įdomesnis tuose renderinguose kur kiek aukščiau.

Comment

Keletas foto:

Didelio mąsto paruošiamieji darbai statyboms
                      Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Ale čiotkas kox stadikas Man patiko

O ten jau mačiau aptvėrė [nu ir iš fotkių šitų] tai čia tipo jau ruošiasi jį statyti? cool

Comment

Parašė Thomasasz Rodyti pranešimą
                          Ale čiotkas kox stadikas Man patiko

O ten jau mačiau aptvėrė [nu ir iš fotkių šitų] tai čia tipo jau ruošiasi jį statyti? cool
                          "Tipo" ruošiasi Kaip minėta vyksta paruošiamieji darbai. Rimta statyba turėtų prasidėti rugsėjo pabaigoje.
                          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

tik nesupratau vieno dalyko... tai ji statys ant senu pamatu??
                            Visur vien purvas...kodel??

saunuoliai ( kaip ten be butu :) )

Comment

Taip, jie įeis į bendrą konstrukciją.

Comment

nepykit bet as neapsviestas kokia bus stadiono talpa ?

Comment

Parašė balabanas Rodyti pranešimą
                                  nepykit bet as neapsviestas kokia bus stadiono talpa ?
                                  25 000 su galimybe jį išplėsti dar 5 000 vietų (galbūt stadiono vejos sąskaita per koncertus, nežinau).

Pasiskaitinėk čia:
                                  Paskutinis taisė ; 2007.09.03, 15:42.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

na kai daug sioje temoje nesilankau tai ir nezinau dekui abiem uz info

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                      25 000 su galimybe jį išplėsti dar 5 000 vietų (galbūt stadiono vejos sąskaita per koncertus, nežinau).
                                      o as manau, kad begimo taku saskaita per futbolo rungtynes
                                      Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

Comment

Mano manymu viskas labai puiku. Stadionas nekyla i auksty, todel neisryskes Vilniaus panoramoje, kuri yra ir taip labai netolygi. Puikiai atlikta. Stogas. Siaip, pagal projekta jo neturi buti. Taciau kol niekas neturim konkrecios informacijos, nespeliokim.

Comment

Panoramų daryt neturiu kuo ir nemoku, tad įdėsiu, ką turiu. Vaizdas jau matytas, tik kiek šviesesnis.

Comment

Working...
                                          X