Čia planuojamos komentatorių vietos, viena Kėsminui, o kita - Meškoniui:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąKažin ar kas nors ryt pristatymo metu pasakys, kad projektas negali būti vystomas vien dėl prastos architektūros.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąO kai statė akropolį ar klausė kažko panašaus? Bus pinigai - statys belenką.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Geriau pritaikytų turizmo reikmėms - padarytų informacinių lentelių, apie nevykusias statybas nuo 1987, įdėtų projektus, būtų kur kas geriau...
O jei rimtai, tai projektas visiškai
Gal kas kokį straipsnį norėtų parašyt per visokiu Delfi piliečius ir pan?Paskutinis taisė Mindzius-LT; 2015.06.10, 09:19.
Comment
-
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimąGeriau pritaikytų turizmo reikmėms - padarytų informacinių lentelių, apie nevykusias statybas nuo 1987, įdėtų projektus, būtų kur kas geriau...
O jei rimtai, tai projektas visiškai
Gal kas kokį straipsnį norėtų parašyt per visokiu Delfi piliečius ir pan?
Comment
-
Parašė Goodoo Rodyti pranešimąKoks Lietuvoje požiūris į futbolą, toks ir stadionas...Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Viskas čia gerai su tuo "Nacionaliniu daugiafunkciu centru". Nors tai nėra pats gražiausias variantas, bet galėjo būti ir blogesnių.
P.S. Tai nėra galutinis variantas, nes nėra niekur apie tai skelbiama. Gal tame susitikime bus daugiau pateiktų variantų?Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąViskas čia gerai su tuo "Nacionaliniu daugiafunkciu centru". Nors tai nėra pats gražiausias variantas, bet galėjo būti ir blogesnių.
P.S. Tai nėra galutinis variantas, nes nėra niekur apie tai skelbiama. Gal tame susitikime bus daugiau pateiktų variantų?
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąDeja, bet tai bus universalus kompleksas. Kas tikrai nėra blogai. Vilniuje apart sutvarkyto Vingio parko stadiono kažko padoresnio ir didesnio dabar nelabai ir yra. Tiesa, spalvingumas tragiškas...
Comment
-
Siekdama kuo išsamiau pristatyti Vilniaus bendruomenei didelės vertės projektą, kuo plačiau jį aptarti ir sužinoti vilniečių nuomonę apie jį, Vilniaus miesto savivaldybė kviečia visus į viešąjį Nacionalinio daugiafunkcio sveikatinimo, švietimo, kultūros ir užimtumo komplekso Šeškinėje pristatymą ir aptarimą, kuris vyks š.m. birželio 10 d. 17 val. Savivaldybės Tarybos salėje ( 2 a., Konstitucijos pr. 3. Vilnius).
Projekto pristatyme dalyvaus projekto autoriai – Centrinės projektų valdymo agentūros darbuotojai, kitų valstybės institucijų atstovai, nacionalinio daugiafunkcio sveikatinimo, švietimo, kultūros ir užimtumo komplekso projekto įgyvendinimo koordinavimo darbo grupės nariai.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąDizaino studentai praktikos metu padarė vizulkes ir čia jau tautiečiai verkia...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąViskas čia gerai su tuo "Nacionaliniu daugiafunkciu centru". Nors tai nėra pats gražiausias variantas, bet galėjo būti ir blogesnių.
P.S. Tai nėra galutinis variantas, nes nėra niekur apie tai skelbiama. Gal tame susitikime bus daugiau pateiktų variantų?
Comment
Comment