Parašė music
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinis stadionas
Collapse
X
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąNiekas arkos neatsisakė. Jeigu bus tęsiamos stadiono statybos tai bus ir arka. Čia Imbrasas taip norėjo "sutaupyti", bet nieko jam neišėjo. Svarbiausia, kad duotų Kubilius babkių ir, kad būtų tęsiami darbai.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąŽalgiris bankrutuoja tai Kaunui arenos kaip ir nebereikia, tuos pinigus būtų galima panaudoti stadiono statybai
Comment
-
Parašė doncius Rodyti pranešimąGal kas kokia nuotraukike naujesne turit? Idomu pamatyt ar dar juda stadione ten tie keli statybininkai.
Comment
-
Drįsčiau nesutikti, kiek savaitgaliais tenka pro šalį pravažiuoti tiek mano supratimu būna darbai kažkiek vis į priekį pasistūmėję. Ir visai nepanašu, kad statybos būtų sustabdytos, bet gal čia tik man taip atrodo? Į vidų nosies nekišau, tik nuo gatvės mačiau.Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąDrįsčiau nesutikti, kiek savaitgaliais tenka pro šalį pravažiuoti tiek mano supratimu būna darbai kažkiek vis į priekį pasistūmėję. Ir visai nepanašu, kad statybos būtų sustabdytos, bet gal čia tik man taip atrodo? Į vidų nosies nekišau, tik nuo gatvės mačiau.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Kiekviena ryta keliuosi, nes jis man priesais langus ir niekas ten nieko nebestato toliau jau laukiu 6 menesius o darbai kaip stovi taip ir stovi viena diena maciau stebukla pasisukiojo kranas... susidejo arciau gelgalius kad niekas nepavogtu...Paskutinis taisė Mantas; 2009.03.10, 13:20.Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąKiekviena ryta keliuosi, nes jis man priesais langus ir niekas ten nieko nebestato toliau jau laukiu 6 menesius o darbai kaip stovi taip ir stowi viena diena maciau stebukla pasisukiojo kranas... susidejo arciau gelgalius kad niekas nepavogtu...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Cherpas Rodyti pranešimąSiaip gaila,kad neduoda pinigu.Tie n milijonai kuriuos valstybe skirs ar skire,tikrai neuztenks.Manau dviem dienom kokiom ir uzteks.
Comment
-
Parašė matroskinas9 Rodyti pranešimągal vogia medziagas, arba tiekejai atsiima medziagas uz skolasKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment