Tai yra ofisinis pastatas, tad jam pavadinimas labai tinka. Aš galiu tik pasveikinti. Tai yra tūkstančius kartų geriau nei bet koks angliškas pavadinimas, iš lėto trinantis lietuvišką identitetą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sąvaržėlė (K14A) - Verslo centras
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Bet su šita Sąvaržėle priešingas variantas. Pastatas kiek aukštesnio lygio nei Vilniaus vidurkis, stovės NMC o ne kažkur laukuose prie naujakurių vežėčiomis apstatyto žvyrkelio. Bet pavadinimas duotas toks visiškai... Ne jo lygio.
Comment
-
O tai šitos Sąvaržėlės statybos normaliai įsibėgėjusios jei žada 2025 m. atvert duris?
https://www.bustonaujienos.lt/konsti...tas-savarzele/
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
- 3 patinka
Comment
-
Gražiai kyla, bet prie pavadinimo niekaip nesigauna priprasti. NMC reikia kažko didingo, ir tikrai nebūtinai angliško. Mūsų kalba yra žymiai vaizdingesnių pavadinimų nei kažkoks raštinės gelžgaliukas.
Man šiam pastatui su viršumi, tarsi pasiruošusiu, nekantraujančiu kažkur išlėkti, labai tiktų "Ateities Poslinkis", "Slink Pirmyn", "sLink >>", "Dviguba Jėga", "Startuojam", "Polėkiai", "Gyvenimo Nekantra", "Tavo Pakilimas", "Skrendam_--"
O čia, Sąvaržėlė... Dideliam pastatui prestižinėje vietoje.Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.04.02, 23:42.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąGražiai kyla, bet prie pavadinimo niekaip nesigauna priprasti. NMC reikia kažko didingo, ir tikrai nebūtinai angliško. Mūsų kalba yra žymiai vaizdingesnių pavadinimų nei kažkoks raštinės gelžgaliukas.
Man šiam pastatui labai tiktų "Ateities Poslinkis", "Slink Pirmyn", "sLink >>", "Dviguba Jėga", "Startuojam", "Polėkiai", "Gyvenimo Nekantra"
- 19 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNa bet jie uždirba 10k, o tu 2k?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąGražiai kyla, bet prie pavadinimo niekaip nesigauna priprasti. NMC reikia kažko didingo, ir tikrai nebūtinai angliško. Mūsų kalba yra žymiai vaizdingesnių pavadinimų nei kažkoks raštinės gelžgaliukas.
Man šiam pastatui su viršumi, tarsi pasiruošusiu, nekantraujančiu kažkur išlėkti, labai tiktų "Ateities Poslinkis", "Slink Pirmyn", "sLink >>", "Dviguba Jėga", "Startuojam", "Polėkiai", "Gyvenimo Nekantra", "Tavo Pakilimas", "Skrendam_--"
O čia, Sąvaržėlė... Dideliam pastatui prestižinėje vietoje.
Aš kaip tik labiau džiaugiuosi, kad kažkoks genijus tokio “ganėtinai ok” ofisų projekto nepavadino Didysis Poslinkis Verslo Aukštumų Link. Neironiškai, sąvaržėlė turbūt yra mažiau cringe negu kiekvienas pasiūlymas kurį čia parašei. Jeigu taip atviriau išsireiškus.
Paskutinis taisė Magician; 2025.04.03, 00:11.
- 15 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNesvarbu. Čia apie pavadinimą eina kalba, o ne apie algas. Algų mes nematysime, o pavadinimą matys miestiečiai ir miesto svečiai. Vieta labai matoma ir svarbi. Tokiais pavadinimas net servisų Žemuosiuose Paneriuose nemačiau...
Comment
-
O čia, Sąvaržėlė... Dideliam pastatui prestižinėje vietoje.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąTiesa pasakius iš pradžių galvojau kad čia sarkazmas. Tačiau pasirodo ne... Dabar nežinau ar juoktis ar verkti. Tamsta, spėju, ne mieste užaugęs?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Mieste, tik nedideliame. O kokią tai turi įtaką?
- 1 patinka
Comment
Comment