Parašė LBP
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Multifunkcinis kompleksas Krokuvos g. 24-26
Collapse
X
-
Man tinka visi, bet mažiausiai patinka stiklinis. Visgi tinkamai išlipdytas fasado sprendimas man yra svarbiau už pačią pastato architektūrą. Šiuo atveju trijų projektų fasadai nors ir nėra kažkokie 'wow', bet atrodo pakankamai gerai, o stiklinio architektūra nors ir yra nebloga, bet nėra 'wow', kad atpirktų stiklinį fasadą, kaip yra pvz. su Artery. Ir visgi aš manau, kad stiklinis neturėtų laimėti, per daug ten ploto atiduodama balkonams, kas vystytojui gali pasirodyti per brangu, nes tie balkonai stipriai išpūs butų kainas. Antras niuansas, kad gyvenamiesiems namams vien stiklinis fasadas nelabai tinkamas, žiemą tokių butų apšildymas kainuoja daug brangiau, o vasarą brangiai kainuoja jų vėsinimas. Laimėtojas greičiausiai bus arba 651729 arba ATVIRAS ir man abu tinka, kaip ttttt ir minėjo - gražiai derės su šalia planuojamu Lvovo 59 kvartalu ir man visai patiktų, jeigu toje NMC dalyje nestikliniai gyvenamieji aukštaūgiai taptų trendas.Dar labai džiugina šio projekto aukštingumas, kaip suprantu planuojamas aukštis pretenduoja į aukščiausius NMC pastatus, panašus į Europos ir Afros daugiabučius, skirtumas tas, kad šitas projektas nėra masyvus, nes tas Arfos masyvumas yra galbūt netgi blogiau nei jos architektūra. Šiuo atveju proporcijos atrodo idealiai.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąplius gal labiausiai įsipaišytų skyline nes aukščiausias (111m)Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Na dar kažkiek tirštumo trūks tarp Quadrum ir Tower, aišku planuojamas kompleksas Lvovo g. labai padoriai įneštų masės, bet ten dar būtinai reikia gero pastato palei Konstitucijos pr. tarp jų, kur stovi ta cool troba. Dar vietoj kolegijos nepakenktų kas nors Europos aukščio. Bet iš esmės taip, kalvos vaizdas jau būtų.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Yra viskas sudėta, įskaitant ir aukštų plotus, butų skaičiaus pasiūlymus aukšte ir pan. Dažniausiai nuo 4-5 butų aukšte iki 0,5 buto aukšte (pvz., 651729 projekte butas per du aukštus - 383,5 m2, turbūt paskutiniai du aukštai). Butas per visą aukštą - 274,8 m2. Realiai kokie butų išplanavimai bus paaiškės vėlau, bet vieno aukšto plotai nėra tokie maži kokie galbūt atrodo.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąČia tikriausiai vizualizacija tokia keista bet atrodo kad trūksta puse langų.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąDabar žiūriu ir galvoju, o koks medžiagiškumas? Kas tai, dažyti/nedažyti betono blokai?
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąDabar žiūriu ir galvoju, o koks medžiagiškumas? Kas tai, dažyti/nedažyti betono blokai?
Projektui pasirinktos ilgaamžės, nedaug priežiūros reikalaujančios medžiagos - kartotinių betoninių konstrukcijų fasadai, gyvenamojo pastato langams naudojamas medis, biurų korpusui - aliuminis.
- 4 patinka
Comment
Comment