Parašė Obi-Wan Kenobi
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠitas man yra THE baisiausias visame Senamiestyje, ypač ta absoliuti nesąmonė su -0.5 aukštu vietoje to, kad padaryti normalų europinį komercinį aukštą gatvės lygyje.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Comment
-
Laukiau ilgai šio pastato rekonstrukcijos tikėdamasis, kad jie bent tą karpą nugriaus taip sumažindami šito sovietinio brutalizmo invaziją į šią vietą. Ta karpa dar ir taip atgrasiai įsirėžusi prie naujojo namo...
Administracinio pastato, J. Basanavičiaus g. 7, Vilniuje, rekonstravimo projekto projektinių pasiūlymų pristatymas
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...pristatymas-2/
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Azejam Rodyti pranešimąAtrodo, kad tas, kuris užstojo
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
- 1 patinka
Comment
Comment