Gal kas dirba archeologijos srityje ir galėtų pasakyti ar pvz. tokie pamatai yra vertingi? Jeigu bus pripažinta, jog ne, statytojas ką daro su jais: įkomponuoja ar turi teisę griauti?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąGal kas dirba archeologijos srityje ir galėtų pasakyti ar pvz. tokie pamatai yra vertingi? Jeigu bus pripažinta, jog ne, statytojas ką daro su jais: įkomponuoja ar turi teisę griauti?
Comment
-
Čia ne pamatai, čia rūsiai su dalinai išlikusiomis skliautinėmis perdangomis ir netašytų riedulių grindiniu. Jeigu išlikę rūsiai bus įvardinti ne kaip vertingąsias savybes turintis objektas, tai čia jau bus užsakovo sprendimas, kuris priklausys nuo jo vertybinės skalės ir architektų projektuojančių kompleksą pastangų išsaugoti arba griauti. Buvo pas mane atvejis, kai carinis pramoninis kaminas buvo įvardintas kaip neturintis vertingųjų savybių ir užsakovas nepriklausomai nuo to, kad kaminas net nebuvo šalia projektuojamo pastato reikalavo griauti jį, nepaisant mano pastangų jį išsaugoti.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąOMG. Kur Senamiesčio gynėjai?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Čia ironija ar...? Nes man, nors ir esu už modernią architektūrą Senamiestyje, bet bent jau iš šitų nuotraukų pastatas atrodo labai ne vietoje ir šiaip prastai. Aišku reiktų palaukti kol galutinai pabaigs, bet...
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąJis nedominuojantis. Palekas(Strazdelio namai), Ambrasas(Zygimanto) juk samoningai kuria tokius beveidzius pilkus antidominantus.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąOMG. Kur Senamiesčio gynėjai?Paskutinis taisė googleLT; 2020.01.12, 20:26.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Nu ne ironija. Aš rimtai. Pastatas atrodo baisiai. Kodėl niekas negina Senamiesčio nuo jo?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Turbūt dangus sugriūtų, jei tie visi kultūros paveldo sergėtojai protestuodami prieš pastatus pradėtų vertinti jų architektūrinę vertę.Paskutinis taisė googleLT; 2020.01.12, 20:42.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Apie ką ir kalbu, apie architektūrinę vertę nulis.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąJis nedominuojantis. Palekas(Strazdelio namai), Ambrasas(Zygimanto) juk samoningai kuria tokius beveidzius pilkus antidominantus.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Kaip nedominuoja? Jis dominuoja savo baisumu.
Bent jau iš nuotraukos, tie tarpai tarp langų atrodo kaip balti rėmai.Aviate, navigate, communicate
- 2 patinka
Comment
Comment