Gal kas gali paaiskinti kokia tokia mažų balkonų funkcija ? Nei skalbinių išneši, nei kėdės pasistatysi...Kam tokia atauga iš viso reikalinga, galėtų tą plotą prie bendro buto ploto prijungti, bent erdvės daugiau būtų.
Gal kas gali paaiskinti kokia tokia mažų balkonų funkcija ? Nei skalbinių išneši, nei kėdės pasistatysi...Kam tokia atauga iš viso reikalinga, galėtų tą plotą prie bendro buto ploto prijungti, bent erdvės daugiau būtų.
Išeiti į lauką, pažiūrėt į miestą, pažiūrėt į žvaigždes naktį, nebūtina rūkyt. Labai jau trūksta lietuviškoj kultūroj estetikos. Visi balkonus mato kaip sandėliuką visokiam šlamštui kraut. Niekur apart slaviškų šalių to nesu matęs.
Tiesą sakant, man atrodo, kad šituos balkonus truputį nužiūrėjo nuo Basanavičiaus g. 9 projekto
O šiaip neatrodo jie labai maži. Gana nemažai išsikišę, tad bent kėdę tai tikrai pasistatysit. Klausimas gi ar matysit ką nors pro tas aklinas balkono sienas sėdėdami ant kėdės.
Tiesą sakant, man atrodo, kad šituos balkonus truputį nužiūrėjo nuo Basanavičiaus g. 9 projekto
O šiaip neatrodo jie labai maži. Gana nemažai išsikišę, tad bent kėdę tai tikrai pasistatysit. Klausimas gi ar matysit ką nors pro tas aklinas balkono sienas sėdėdami ant kėdės.
Vienintele funkcija yra graziau atrodantis pastatas. Buvau salia Basanaviciaus 9 pries kelias dienas, tai balkonai labai aukstais krastais, net suaugusiam zmogui jie link pazasties. Plius sviesa nelabai patenka per juos.
Išeiti į lauką, pažiūrėt į miestą, pažiūrėt į žvaigždes naktį, nebūtina rūkyt. Labai jau trūksta lietuviškoj kultūroj estetikos. Visi balkonus mato kaip sandėliuką visokiam šlamštui kraut. Niekur apart slaviškų šalių to nesu matęs.
Tokiai funkcijai užtektų ir "built-in" ar prancūziškų balkonų su vitrininiais langais. Šviesos būtų daugiau, bute erdvės daugiau, o ir tos pačios žvaigždės ar miestas puikiai matytųsi. Mano akiai tokie balkonai-apendiksai tragedija, o ne estetika
/\
Vienoje gatvėje 3 projektai, nepamenu dar tokio atvėjo. Aišku dizaino tarpusavyje nederina tai bus nebloga kakofonija - nuo moderno iki russian stylo:
Deja, bet turiu pažįstamų porą, kurie skubėjo ten pirkti buto ir džiaugėsi, kad Vilniuje pagaliau pradėjo statyti Haussmann stiliaus namus, taip vos 250 metų vėliau.
Šiaip ar taip, šitas paskutinis projektas yra, mano nuomone, estetiškumo prasme labiausiai tinkantis šioje aplinkoje. Manau Šaltinių namų ir Aguonų 11 neverta komentuot.
Vilniaus vandenys pardavė savo būstinės patalpas Dominikonų g. 9 ir 11 už 3,9 mln. eurų. O nupirko - "Asgaard Property". Matyt, kad sulauksime kažkokio projekto toje vietoje.
Vilniaus vandenys pardavė savo būstinės patalpas Dominikonų g. 9 ir 11 už 3,9 mln. eurų. O nupirko - "Asgaard Property". Matyt, kad sulauksime kažkokio projekto toje vietoje.
Comment