Tas kaip tik pats įdomiausias. Tiesą pasakius aš ir sergu už šitą projektą.
Beje taip jau keistai susiklostė, kad geriausia paskutinio 10-mečio (o gal net 20-mečio) architektūra plačia akim "susiciklonino" aplink tą Naujamiesčio dalį, kuri prasideda reformatų parku ir baigiasi senasiom reformatų kapinėm.
Liūdniausia, kad tokių projektų yra vienetai, ypač pačiame centre ar senamiestyje ar jų prieigose.
Palekas išlaiko stilių.Ambraso Žveryno Simfonija taipogi gražiai atrodo.
Bet daug kas, deja, primena kičą (žr. nuotrauką viršuje)
O aš manau, kad mano įdėtas projektas yra labai geras. Ne modernus, kaip dalis dabar atsirandančių, bet tai nėra blogai. Manau puikiai įsipaišys į erdvę ir normaliai suformuos tą gatvės atšaką.
Liūdniausia, kad tokių projektų yra vienetai, ypač pačiame centre ar senamiestyje ar jų prieigose.
Palekas išlaiko stilių.Ambraso Žveryno Simfonija taipogi gražiai atrodo.
Bet daug kas, deja, primena kičą (žr. nuotrauką viršuje)
Ambraso tikrai uzskaitytas ir vertas demesio. Su visa pagarba Palekui, Jo ideja manau gausis pilaites "stiliaus".Projekto stilius suprantama, bet vėlgi architekto įdėją manau labai supaprastino statytojas.
Liejykloas ir Totorių sankryžoje, buvo kažkada planuojamas pastatas, bet jau kokius 8m. ten tik aptverta tvora. Bet tas kampas labai prašosi užpildymo.
Išgriovė visus buvusius senus mūrus (Man nesuprantama kaip taip galima Senamiestyje imt ir nugriauti), o darbai nebevyksta jau kuris laikas, net vartai užkalti, o ne spyna užrakinti.
Išgriovė visus buvusius senus mūrus (Man nesuprantama kaip taip galima Senamiestyje imt ir nugriauti), o darbai nebevyksta jau kuris laikas, net vartai užkalti, o ne spyna užrakinti.
Pliateriu rumu net pamatu nelike, nes per II Pasaulini bomba pataike ir tik duobe buvo likus, kur buvo pastatyta sleptuve. Likuciai matosi prie vartu ir kiti likuciai turbut kokio sodininku namelio prie skardzio. Idealu... senamiestyje galima parkinga po zeme statyti.
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Teko visiskai atsitiktinai susipazinti su Planeriu rumu statytoju. Ilgiau pabendraut nepavyko bet is trumpo pokalbio pavyko suzinoti, jog, nezinau ant kiek tai realu, bet planuojamas 3 aukstu pozeminis parkingas 100 autoobiliu. Taip pat pasipasakojo, kad visa lietuvos grietinele domisi butu isigijimu siuose rumuose
Comment