Žiūrint į planus - jų ten nėra. Be to, pačio pastato paskirtis - administracinė. Aišku, tai reiškia, kad 49 proc visų patalpų gali būti gyvenamos paskirties.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTamsta rašote iš serijos "šiais laikais nebegalima tapyti nieko realistinio, nes realizmas buvo XIX amžiaus dalis".
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTen kaip tik labai gera vieta gyventi, Vilniaus g. akligatvis, auto srauto ir triukšmo beveik nėra, priešingai nei gyvenantiems šalia kokios Trakų, Pylimo ar Mindaugo g.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė feex Rodyti pranešimąŠitas fasadas yra paveldas, kažkokiu stebuklų tikėtis nelabai verta...
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Jei seni ir modernistiniai pastatai būtų taip atžviežinami laikas nuo laiko, tai senamiestis atrodytų nuostabiai
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąKoks dar paveldas? Jau buvo kažkada planuota jį griaut ir vietoje jo atstatyti kas buvo. Inrealui priklauso didžioji dalis pastato ir jie siūlė jį nupirkti iš SM.
Paskutinis taisė feex; 2016.11.10, 14:37.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ O kur tas naujas korpusas būtų? Nes antroje vizualizacijoje stovintis pastatas irgi dabar stovi, tik čia jo išorėje kitaip išspręsta.
Comment
-
Parašė feex Rodyti pranešimą
Taip, deja, šis pastatas dabar įtrauktas į kultūros paveltą, nors mano nuomone jo likimas turėtų būti toks pat kaip ir Giraitės g. pastato.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąTamsta ne jums spręsti, ką aš žinau, ką ne. Kai prie to pastato dirbau jis buvo planuojamas griauti ir jis priklausė Invaldai (be SAM dalies). Pats projektas tikrai buvo talpintas ir šiame forume. Tamstos paviešinto projekto nematęs.
Taip, deja, šis pastatas dabar įtrauktas į kultūros paveltą, nors mano nuomone jo likimas turėtų būti toks pat kaip ir Giraitės g. pastato.
Comment
-
Parašė Gies Rodyti pranešimąGerai, kad tavo nuomonės neklauso. Savo namus išsigriaukit prie to pačio ir kokią LIDLADĖŽĘ pasistatykitLietuva visiems.
Comment
-
Parašė Gies Rodyti pranešimąGerai, kad tavo nuomonės neklauso. Savo namus išsigriaukit prie to pačio ir kokią LIDLADĖŽĘ pasistatykit
Kas dėl mano namo jei būtų Relictus Sovieticus tai neprieštaraučiau, o dabar Unesco manau stipriai per galva duotų.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąO aš džiaugiuosi, kad juos po truputi griauna, ir manau ir šitam ateis laikas.
Kas dėl mano namo jei būtų Relictus Sovieticus tai neprieštaraučiau, o dabar Unesco manau stipriai per galva duotų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąRyšių ministerija toks pat "paveldas" kaip ir ŠMC, Salomeika ar Lietuva, tokius sovietinius svetimkūnius reikia skubiai griauti, panašiai kaip ir dabar bus Vilnius g. padaryta.
Comment
-
Visi šie išvardinti sovietiniai pastatai atrodo originaliai ir įdomiai, būtent todėl gali laisvai būti paveldu. Tačiau dauguma jų stovi labai nedėkingose vietose (senamiestis, naujamiestis) ant sugriautų pastatų pamatų ir atrodo labai išsišokančiai. Šiose vietose geriau jau atstatyti tai kas buvo prieš karą. Deja juos nugriovus greičiausiai pristatytų dar baisesnių stiklainių.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąRyšių ministerija toks pat "paveldas" kaip ir ŠMC, Salomeika ar Lietuva, tokius sovietinius svetimkūnius reikia skubiai griauti, panašiai kaip ir dabar bus Vilnius g. padaryta.
Comment
Comment