Kaip ir minėjau, po Maximos pajungimo, prie žiedo buvo kvapas, iš vandenvalos prie Gariūnų nieko nebesklinda
Na aš ne kanalizacijos kvapą ir turiu omeny ir ne toje vietoje. Vandenvalos toks specifinis salstelėjęs kvapas. Puikiai jį atskiriu dar nuo tada, kai jis ir pačiuose Lazdynuose užeidavo. Na, bet sakykime, kad mano laki fantazija ir aš užuosdavau kažką, ko realybėje nėra. Tai patarimas planuojantiems pirkti ko gero pavažinėti kelias savaites kasdien, ar kas antrą dieną ir pažiūrėti. Jei viskas ok, tai tikriausiai ir ateity bus ok. Tiesiog man taip nepasirodė.
tai faktas, kad reikia važinėti ir žiūrinėtis, kaip ir visur kas liečia bendrai Lazdynėlius, gatvę planuojama tvarkyti, aplinka nebloga, su kamščiais problemų bent kolkas nėra, kaimynystė - privatūs, pakankamai solidūs namai arba jaunos šeimos daugiabučiuose, trūksta tik socialinės infrastruktūros. Reikia susidėliot + / - ir tiek
Kažkada buvo planuota sujungti Lazdynėlių ir Bukčių g.
Nors tai labai stipriai susisiekimo nepagerintų.
Bet bent jau kažkiek pasiskirstytų srautai ir būtų žymiai paprasčiau ir patogiau visuomeninį transportą organizuoti. Bet kažkodėl abejoju, kad tai padarys.
Netiesa, požeminiai parkingai praktiškai jau visur yra norma.
Kam iškirpinėti tik sau patogius pavyzdžius? Juk sakau, kad yra ir tokių, ir tokių, aukščiau jau buvo aptartas projektas Bajoruose, va keletas naujos statybos pavyzdžių iš Lazdynėlių, kurių kažkodėl nepateikėt:
Bendrovė pasiūlys 160 butų, kurių plotas sieks 40-68 kv. m. Vidutinė kaina už kv. m – 2.000 Eur. Statybas planuojama baigti iki 2022 m. liepos.
Projekto 5-ajame etape bus pastatyti du daugiabučiai su viso 80 butų, 6 – etape, taip pat du daugiabučiai su 80 butų. Visi butai – A energetinės klasės, mažaaukštės statybos namai, dengti natūralaus skalūno ilgaamžiška fasado apdaila.
Daugiabučiuose bus įrengtos 176 požeminio parkavimo vietos, sandėliukai bei dviračių saugyklos. Aplink pastatus planuojamos vaikų žaidimų aikštelės, treniruokliai, maisto gaminimui lauke skirtos zonos bei augintinių dresūros aikštelė.
Iš viso per aštuonis etapus gyvenvietėje numatyta pasiūlyti 568 butus. Į pirmus keturis statybų etapus įmonė investavo 16 mln. Eur. Pasak J. Kveselaitės, beveik visi šio projekto butai yra išparduodami dar iki etapo statybų pabaigos. Likę vos 9 laisvi butai iš 4-ojo etapo.
Lazdynėlai yra Lazdynų seniūnijoje, tai nedidelė paklaida.
Nėra kaip kituose projektuose, kai Vilkpėdė tampa "Naujamiesčiu" o Pupojai kažkur prie Naujosios Vilnios - "Naujuoju Antakalniu".
Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) antradienį pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl be aukciono parduodamo valstybinės žemės sklypo Vilniaus Lazdynuose.
Comment