Laisvės 45A
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viršuliškės, Justiniškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Tame rajone pastatų numeracija yra kosmosas. Užtenka pažvelgti į 3 daugiabučius šala 2 ~10a verslo centrų kur VV, Rimi, ...Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Justukas Rodyti pranešimąSveiki, akys uzkliuvo uz planuojamo statyti Justiniskese daugiabucio (Taikos g. 155A) Salia anksciau pastatyta "Taikos aleja" Gal butu komentaru? Speju greta esancio seno daugiabucio gyventojai nebus patenkinti
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Nepritarta PP.
- 2 patinka
Comment
-
Sklype ant skelbimų lentos kabo info, kad nors nepritarta, ruošiami nauji pasiūlymai, tai aktyvistai kviečia kaimynus išlikti mobilizuotiems.
Rajonas net labai geras, yra daug vietų prasieiti ilgose atkarpose ne tik mašinų eismo nematant, bet net parkingai per nuotolį ir ne visur purvynuose. Pažiūrėkit į vizulkę: anksčiau to pat vystytojo statytas daugiabutis 4-aukštis, o šitą prieš esamo pastato langus planavo 5-ių. Logiška. Beje, vizulkėj matomi konteineriai yra apvalūs (ir realybėje), kokius patvirtino Pakalnis šiam rajonui, o toje gatvėje link to biurų pastato pristatė jau kvadratinius, nors jų vietoje buvo apvalūs...
Jei bus nauji PP, galbūt nematysiu, tai pasiūlykit ir vėl teniso kortus mokyklos pašonėj. Neišsisuks!♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
-
Dėl to namo ir teritorijos aš teiravausi savivaldybės dėl išvalytų želdynų, tai man atsakė, kad leidimo kirsti tiems želdynams nereikėjo. Tai aš darau išvadą, kad dabar išvalė teritoriją norėdami nelaukti kol tie želdynai subręs (ir reikės leidimo), o ir šiaip matyt kažkokių planų savininkai turi.
Comment
-
„Mo Garden“ – pildosi naujakuriais. Kartu su pastarojo projekto plėtra bus užbaigta Mozūriškių gatvės atkarpa, kuri susijungs su Helsinkio gatve.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilno...keliu-30786024
Comment
Comment