Kadangi šalia gyvena giminaičiai ir kalbėjom apie tai, kad rajonas yra apleistas ir nevyksta nieko iš suplanuotų darbų, nusprendžiau pasidomėti situacija ne tik su VMS projektais, bet ir su privačiais. Susisiekiau su Liepkalnio 1A vystytojais, paklausiau kodėl jau porą metų nėra jokių žinių, o esamas objektas ir jo apylinkės virto bomžynu/viešuoju tualetu. Sako va čia porą metų nežinojom ką daryt su tokia ekonomine situacija, ar patiems statyt, ar parduot projektą, bet dabar va jau kovo mėnesį patvirtino projektą (ko aš pats niekur neradau, o paklausęs kur tai galima pamatyti su manim kalbėjusi moteris nesugebėjo atsakyti į klausimą, pasakė tikriausiai kažkur VMS puslapyje) ir jau rugsėjį pradėsim pirmą etapą - pamatus (statybų leidimo irgi neradau).
Man keistai nuskambėjo tokia formuluotė, bet paklausęs ar tik neplanuoja pastatyt pamatus ir laukt geresnių laikų, patikino, kad tikrai ne ir iškart statys viską. Pokalbio metu dar pasakė, kad nors Stadiono 9 vystytojas oficialiai yra kita įmonė, bet realiai čia yra abu jų projektai ir statyt juos planuoja kartu, tik administracinį (planuoja tinklinę maisto parduotuvę pirmam aukšte ir ofisus likusiuose) planuoja baigti anksčiau. Ne kartą sakė, kad turi patirties, kad tai jau ne pirmas jų projektas, bet jokio tam patvirtinimo aš irgi neradau.
Nežinau kiek galima tikėti šita informacija, nes abidvi įmonės atrodo labai shady ir nerimtos, bet jeigu iš tikrųjų prasidėtų šios statybos, tai būtų game changer'is šiam visiškai apleistam rajonėliui.
Man keistai nuskambėjo tokia formuluotė, bet paklausęs ar tik neplanuoja pastatyt pamatus ir laukt geresnių laikų, patikino, kad tikrai ne ir iškart statys viską. Pokalbio metu dar pasakė, kad nors Stadiono 9 vystytojas oficialiai yra kita įmonė, bet realiai čia yra abu jų projektai ir statyt juos planuoja kartu, tik administracinį (planuoja tinklinę maisto parduotuvę pirmam aukšte ir ofisus likusiuose) planuoja baigti anksčiau. Ne kartą sakė, kad turi patirties, kad tai jau ne pirmas jų projektas, bet jokio tam patvirtinimo aš irgi neradau.
Nežinau kiek galima tikėti šita informacija, nes abidvi įmonės atrodo labai shady ir nerimtos, bet jeigu iš tikrųjų prasidėtų šios statybos, tai būtų game changer'is šiam visiškai apleistam rajonėliui.
Comment