Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Radisson Blu viešbučio plėtra
Collapse
X
-
Jeigu šitas pastatas stovėtų kažkur perkūnkiemyje, tai viskas būtų tvarkoj, jis sulauktų kelių pranešimų 'mežesnių komercinių pastatų' skiltyje ir visi apie jį pamirštų. Tačiau dabar jo vieta yra absoliučiai strateginė. Ir dėl to tai yra didžiausias nusivylimas, aš netgi sakyčiau, kad tai didžiausias dešimtmečio fail'as. Kur tie talibai su savo grandinėmis ir bado akcijomis, kai jų realiai rekia... Kažkodėl jie protestuoja prieš šalia planuojama aukštos architektūrinės vertės K18B, o ne prieš šitą nesusipratimą.Paskutinis taisė Eidvis; 2018.05.21, 21:14.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąJeigu šitas pastatas stovėtų kažkur perkūnkiemyje, tai viskas būtų tvarkoj, jis sulauktų kelių pranešimų 'mežesnių komercinių pastatų' skiltyje ir visi apie jį pamirštų. Tačiau dabar jo vieta yra absoliučiai strateginė. Ir dėl to tai yra didžiausias nusivylimas, aš netgi sakyčiau, kad tai didžiausias dešimtmečio fail'as. Kur tie talibai su savo grandinėmis ir bado akcijomis, kai jų realiai rekia... Kažkodėl jie protestuoja prieš šalia planuojama aukštos architektūrinės vertės K18B, o ne prieš šitą nesusipratimą.
Paskutinis taisė Ciurlionis; 2018.05.21, 21:49.Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąJeigu šitas pastatas stovėtų kažkur perkūnkiemyje, tai viskas būtų tvarkoj, jis sulauktų kelių pranešimų 'mežesnių komercinių pastatų' skiltyje ir visi apie jį pamirštų. Tačiau dabar jo vieta yra absoliučiai strateginė. Ir dėl to tai yra didžiausias nusivylimas, aš netgi sakyčiau, kad tai didžiausias dešimtmečio fail'as. Kur tie talibai su savo grandinėmis ir bado akcijomis, kai jų realiai rekia... Kažkodėl jie protestuoja prieš šalia planuojama aukštos architektūrinės vertės K18B, o ne prieš šitą nesusipratimą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąAtrodo kaip telekomunikacijų pastotė prieš 30 metų, ar gal šiek tiek blogiau.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTie balti rėmai pirmuose aukštuose, tai atsiprašau...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimą
Plastikinius langus sudėjo po renovacijos, viskas okSnowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimątam tikrais kampais kaip du skirtingi pastatai vienas an kito uždėti atrodo Tie balti langų rėmai apatinėje dalyje gal visgi "apsauginė plėvelė" bent jau...Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Man šiek tiek primena ūkio ministerijos pastatą, net aukštų skaičius toks pat.
- 2 patinka
Comment
-
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Tai jau geriau šitą būtų nukopijavę. Senas geras old schoolas, o dabar gavosi visiškas š...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Mano labai šališka nuomonė, bet reikėjo duoti Arrows projektuoti, būtų tikrai daug gero padarė. Kažką panašaus, kaip jų K18 projektas, tik be to didžiosios dalies, lengvumas ir ovalios formos, būtų daug gyvybės į nešę į tą vietą.
Bet tada talibano maištas būtų buvęs garanduotas. Juolab, kai talibas pralaimi konkursą.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimąIdomu talibai des sita projekta prie savo "referencu"? Betkoks sveiko proto uzsakovas tureti begt i kita puse nuo tokiu architektu.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Radissonas atrodo mėgsta tokią architektūrą, va jų viešbutis Kopenhagoje:Paskutinis taisė digital; 2018.05.22, 14:27. Priežastis: Nebūtina cituoti nuotraukos, jei ji yra čia pat, vienu pranešimu aukščiauStudentas
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimą
Idomu kelintu metu statybos, nes atrodo kaip sovietiinis angaras su skardiniu fasadu.
- 1 patinka
Comment
Comment