Kita perspektyva
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Radisson Blu viešbučio plėtra
Collapse
X
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąBent jau renderiuose pilkas fasadas ir langai paslėpti po atsispindinčiu stiklu. Toks dvigubas fasadas kaip Lietuvos Energijos pastate. Jei to nebus tai visiška klaikuma gausis.
Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Arba ant jų bus sumontuotos tos vertikalios lentos. Šiaip tai šito pastato architektūra nuo pat pradžių buvo verta kritikos. Ir jeigu kokiam Ozo parke jinai tiktų, tai tokiai vietai, realiai svarbiausiai iš visų šiuo metu vykdomų projektų, reikėtų ieškoti unikalesnių ir kokybiškesnių architektūrinių sprendimų. Pastatas kažkokia vos ne paprasta dėžute, o galinė pusė su tom vertikaliom lentom išvis tragiška - negi buvo taip sunku paeiti į šoną šimtą metrų ir apžiūrėti Quadrumo vertikalias lentas, kurios man atrodo aiškiai parodė, kad toks sprendimas nėra labai tinkamas. Vienintėlis dalykas, ko aš tikiuosi, tai kad priekinis fasadas neatrodys taip baisiai. Kad vertikalios lentos yra daug tinkamesnis sprendimas, tą jau žinoma ir iš Swedbanko ir iš Baltic hearts, o šiuo atveju panašu, kad jos dar ir yra nevienodų dydžių, tai gal pastatui suteiks kažkokią įdomesnę textūrą. Bet žinoma reikia dar palaukti galutinio varianto.
edit: geriau įsižiūrėjus ir man atrodo, kad turėtų būti antrasis fasadas. Šitos vizualizacijos kairiame kampe matosi, kad persišviečia fasadas ir panašu, kad dėl dvigubo fasado, o ne dėl langų.
Paskutinis taisė Eidvis; 2018.03.06, 10:54.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąIšties stebuklas, kad šio projekto niekas nekritikuoja viešai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai kad panasu jog nebus dvigubo fasado...Studentas
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimą
Tai kad panasu jog bus dvigubas fasadas...
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąNebus dvigubo fasado
Comment
Comment