Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujasis Skansenas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Tas plikas betonas gal kiek niūrokai atrodo, gal labiau tiktų kokiems ofisams.
    Mano subjektyvia nuomone, jis kaip tik gerai atrodo. Geriau negu putoplastinė siena ir gerai kontrastuoja su klinkeriu. Manau šitas projektas išviso gerai atrodo, nepalyginsi su visokiais hanneriais.

Comment

Idėja gera, bet išpildymas toks, kad atrodo kaip neužbaigta apdaila.

Comment

https://www.google.lt/maps/@55.90265...2!8i6656?hl=lt
        Show must go von!

Comment

Na anreka uz ta pacia kaina visai sekmingai k17 slykstuli pardavineja, tai manau ir Kausta galiausiai issiparduos...

Comment

Wow, labai panašu.!!! :O

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Wow, labai panašu.!!! :O
              Langai mažesni? Jo ir aš patebėjau
              Show must go von!

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
                Atrodo gerai, tik nelabai kas perka
                Jis atrodo gerai jeigu butu kokiuose Zirmunuose.

Comment

Parašė VNS Rodyti pranešimą

Langai mažesni? Jo ir aš patebėjau
                  Žiūrėk, ir šitie kaip du vandens lašai :O
                  Attached Files

Comment

Labai gerai, kad papostinai. Geras pvz. kiek plyta daugiabutyje yra geriau nei betonas.
                    Show must go von!

Comment

Parašė VNS Rodyti pranešimą
                      Labai gerai, kad papostinai. Geras pvz. kiek plyta daugiabutyje yra geriau nei betonas.
                      Taip, geriau, sutinku.

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Taip, geriau, sutinku.
                        Na Naujajame Skansene ir bandyta betoną derinta su plyta (t.y. klinkeriu). Šitos trisluoksnės plokštės, tikrai nepigios. Paskutinės nuotraukos - naktį fotografuotos. Tas betonas, man atrodo į kitus namus žiūrės, kurie bus sekančiu etapu. Aš manau baigus kvartalą, namai turėtų žiūrėtis tikrai pakankamai gerai. Beto betono paviršius gali tikrai geriau atrodyti po 10-20 metų negu tinkuoti paviršiai.

Comment

Parašė Xeonas Rodyti pranešimą

Na Naujajame Skansene ir bandyta betoną derinta su plyta (t.y. klinkeriu). Šitos trisluoksnės plokštės, tikrai nepigios. Paskutinės nuotraukos - naktį fotografuotos. Tas betonas, man atrodo į kitus namus žiūrės, kurie bus sekančiu etapu. Aš manau baigus kvartalą, namai turėtų žiūrėtis tikrai pakankamai gerai. Beto betono paviršius gali tikrai geriau atrodyti po 10-20 metų negu tinkuoti paviršiai.
                          Tai aš su tavim sutinku. Jau rašiau, kad man šitas projektas neblogai atrodo, palyginus su dauguma naujos statybos daugiabučių, Vilniuj.
                          VNS durnai palygino skanseną su kažkokiu estišku tarybiniu daugiabučiu, tai tokiom hiperbolėm galima ir zaha hadid pastatus pritempt prie kruščiovkių.

Beje, tas pavyzdys iš raudonų plytų tikrai gerai atrodo ir kažko panašaus norėtusi matyti Vilniuj.

Comment

Tai, kad panašiai ir atrodo. Palikim tą betoną rimtai architektūrai, o ne kažkomiam eiliniam penkiaaukščiui su 40 kv. inkilais. Plyta tokiu atveju tikrai nepagadins reikalo. Aišku ne silikatinė kokia nors
                            Show must go von!

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                              Idėja gera, bet išpildymas toks, kad atrodo kaip neužbaigta apdaila.
                              Aha, galėtų dar kartą nutepti plokštes. Dabar atrodo dėmėmis išmėtytos.

Comment

Vizualizacijose kurias šiuo metu turi savo puslapyje atrodo taip, gal dar kažką darys?:

Šiaip projektas tikrai neblogas, ypač palyginus su visokiais cloudais, k17...

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                                  Vizualizacijose kurias šiuo metu turi savo puslapyje atrodo taip, gal dar kažką darys?:

Šiaip projektas tikrai neblogas, ypač palyginus su visokiais cloudais, k17...
                                  Na manau, kad nieko turėtų nebedaryti. Nes vizualizacijose irgi blokai pavaizduoti, tik su ornamentu (paviršiaus matricom). tai, kaip ir normalu, kad šitą elemento sprendimą papigino.

Comment

Kelia krana kitiem pastatam jau:
                                    Click image for larger version  Name:	IMG_20201219_130319.jpg Views:	4 Size:	2.43 MB ID:	1848103
                                    Paskutinis taisė mr_miegas; 2020.12.19, 17:11.

Comment

Gal ir gerai, kad stambiam projektui buvo sukurta nauja tema - matėsi viskas nuo pirmų vizualizacijų iki pirmų statinių realizavimo:
                                      - Pirmos vizualizacijos - medžio apdailos detalės, vijoklinis fasadų apželdinimas, klinkeris. žali stogai.
                                      - Vėlesnės vizualizacijos prieš pat statybų leidimo išdavimą - jau be medžio apdailos ir vijoklinio fasadų apželdinimo/žalių stogų, bet vis dar dominuoja klinkeris, apdailos ploštės su ornamentu.
                                      - Realūs pastatai - tiesiog baltas nudažytas betonas, bus gerai ir taip. Ar man vaidenasi, ar vietoje paskutinėse vizualizacijose žadėto tamsaus klinkerio - realiuose pastatuose tiesiog tamsiai nudažytas putplastis?

Comment

Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                        Click image for larger version  Name:	P01215-162855.jpg Views:	690 Size:	2,41 MB ID:	1847345
                                        Nu konkrečiai šiuo rakursu, man net geriau atrodo, nei būtų dryžuotas betonas, kaip vizulkėse. Bet gal ir nebūtinai, šiaip mažas skirtumas.

Comment

Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
                                          Gal ir gerai, kad stambiam projektui buvo sukurta nauja tema - matėsi viskas nuo pirmų vizualizacijų iki pirmų statinių realizavimo:
                                          - Pirmos vizualizacijos - medžio apdailos detalės, vijoklinis fasadų apželdinimas, klinkeris. žali stogai.
                                          - Vėlesnės vizualizacijos prieš pat statybų leidimo išdavimą - jau be medžio apdailos ir vijoklinio fasadų apželdinimo/žalių stogų, bet vis dar dominuoja klinkeris, apdailos ploštės su ornamentu.
                                          - Realūs pastatai - tiesiog baltas nudažytas betonas, bus gerai ir taip. Ar man vaidenasi, ar vietoje paskutinėse vizualizacijose žadėto tamsaus klinkerio - realiuose pastatuose tiesiog tamsiai nudažytas putplastis?
                                          Ne, priekiniame fasade juodas klinkeris. Kas įdomu, kad beveik visa Linkmenų gatvė gausis tamsaus klinkerio fasadais.
                                          Post in English - fight censorship!

Comment

Working...
                                          X