Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Skansenas
Collapse
X
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Wow, labai panašu.!!! :OShow must go von!
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąAtrodo gerai, tik nelabai kas perka
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimą
Langai mažesni? Jo ir aš patebėjau
- 2 patinka
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąLabai gerai, kad papostinai. Geras pvz. kiek plyta daugiabutyje yra geriau nei betonas.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Taip, geriau, sutinku.
Comment
-
Parašė Xeonas Rodyti pranešimą
Na Naujajame Skansene ir bandyta betoną derinta su plyta (t.y. klinkeriu). Šitos trisluoksnės plokštės, tikrai nepigios. Paskutinės nuotraukos - naktį fotografuotos. Tas betonas, man atrodo į kitus namus žiūrės, kurie bus sekančiu etapu. Aš manau baigus kvartalą, namai turėtų žiūrėtis tikrai pakankamai gerai. Beto betono paviršius gali tikrai geriau atrodyti po 10-20 metų negu tinkuoti paviršiai.
VNS durnai palygino skanseną su kažkokiu estišku tarybiniu daugiabučiu, tai tokiom hiperbolėm galima ir zaha hadid pastatus pritempt prie kruščiovkių.
Beje, tas pavyzdys iš raudonų plytų tikrai gerai atrodo ir kažko panašaus norėtusi matyti Vilniuj.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIdėja gera, bet išpildymas toks, kad atrodo kaip neužbaigta apdaila.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąVizualizacijose kurias šiuo metu turi savo puslapyje atrodo taip, gal dar kažką darys?:
Šiaip projektas tikrai neblogas, ypač palyginus su visokiais cloudais, k17...
Comment
-
Gal ir gerai, kad stambiam projektui buvo sukurta nauja tema - matėsi viskas nuo pirmų vizualizacijų iki pirmų statinių realizavimo:
- Pirmos vizualizacijos - medžio apdailos detalės, vijoklinis fasadų apželdinimas, klinkeris. žali stogai.
- Vėlesnės vizualizacijos prieš pat statybų leidimo išdavimą - jau be medžio apdailos ir vijoklinio fasadų apželdinimo/žalių stogų, bet vis dar dominuoja klinkeris, apdailos ploštės su ornamentu.
- Realūs pastatai - tiesiog baltas nudažytas betonas, bus gerai ir taip. Ar man vaidenasi, ar vietoje paskutinėse vizualizacijose žadėto tamsaus klinkerio - realiuose pastatuose tiesiog tamsiai nudažytas putplastis?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimąGal ir gerai, kad stambiam projektui buvo sukurta nauja tema - matėsi viskas nuo pirmų vizualizacijų iki pirmų statinių realizavimo:
- Pirmos vizualizacijos - medžio apdailos detalės, vijoklinis fasadų apželdinimas, klinkeris. žali stogai.
- Vėlesnės vizualizacijos prieš pat statybų leidimo išdavimą - jau be medžio apdailos ir vijoklinio fasadų apželdinimo/žalių stogų, bet vis dar dominuoja klinkeris, apdailos ploštės su ornamentu.
- Realūs pastatai - tiesiog baltas nudažytas betonas, bus gerai ir taip. Ar man vaidenasi, ar vietoje paskutinėse vizualizacijose žadėto tamsaus klinkerio - realiuose pastatuose tiesiog tamsiai nudažytas putplastis?Post in English - fight censorship!
Comment
Comment