Parašė Smalsuolis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Hilton Garden Inn“ viešbutis Gedimino prospekte
Collapse
X
-
Man tai panašu į pasikartojančią istoriją, pvz kada buvo prakeikta Lukiškių aikštės rekonstrukcija, kad ten nieko gero nėra ir negali būti, bet po aikštės rekonstrukcijos kritikai pritilo. Taip pat ir čia. Buvo labai daug kritikos tam metaliniam fasadui - bet parodykit man naujo pastato Vilniuje fasadą, kuris būtų kietesnis.
Ta gaida ir aš biški kritikos drėbsiu - tie burbulai gera mintis, bet galėjo būti geriau išpildyti, o tai yra nesusikaupę vienoje vietoje, o pažerti per visą plotą.Paskutinis taisė Eidvis; 2019.07.08, 22:03.
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan tai panašu į pasikartojančią istoriją, pvz kada buvo prakeikta Lukiškių aikštės rekonstrukcija, kad ten nieko gero nėra ir negali būti, bet po aikštės rekonstrukcijos kritikai pritilo. Taip pat ir čia. Buvo labai daug kritikos tam metaliniam fasadui - bet parodykit man naujo pastato Vilniuje fasadą, kuris būtų kietesnis.
Ta gaida ir aš biški kritikos drėbsiu - tie burbulai gera mintis, bet galėjo būti geriau išpildyti, o tai yra nesusikaupę vienoje vietoje, o pažerti per visą plotą.
Comment
-
Labai jau daug negatyvo ir kritikos (beje, tai liečia ne vien šį projektą). Yra kažkokių netobulų detalių, bet kartais jos taip sureikšminamos ir parodomos taip, tarsi visas naujas pastatas (ir tikrai ne pats prasčiausias Vilniuje) būtų ne svarbiausias dalykas, va tik kažkoks stulpas ar balionai prie įėjimo yra svarbu ir tragedija. Na, smulkmenos visa tai. Visumoje, pastatas labai geras, ir būtų gerai, jei tokių atsirastų daugiau. Arka, sutvarkyti fasadai - na, jeigu visi projektai turėtų tokį lygį, kokį turi šitas, tai būtų labai didelė pažanga.
O ką tas metalinis fasadas? Man jis pavyzdžiui tikrai labai patinka. Nematau kažko blogo.
Taip kad na, nėra gi viskas taip tragiška, taip blogai ir taip beviltiška. Ar aš čia kažko nesuprantu? Gal čia pravalas ir fiasko? Nes kartais paskaičius temas susidaro įspūdis, kad viską Vilniuje daro TIK blogai.Snowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąLabai jau daug negatyvo ir kritikos (beje, tai liečia ne vien šį projektą). Yra kažkokių netobulų detalių, bet kartais jos taip sureikšminamos ir parodomos taip, tarsi visas naujas pastatas (ir tikrai ne pats prasčiausias Vilniuje) būtų ne svarbiausias dalykas, va tik kažkoks stulpas ar balionai prie įėjimo yra svarbu ir tragedija. Na, smulkmenos visa tai. Visumoje, pastatas labai geras, ir būtų gerai, jei tokių atsirastų daugiau. Arka, sutvarkyti fasadai - na, jeigu visi projektai turėtų tokį lygį, kokį turi šitas, tai būtų labai didelė pažanga.
O ką tas metalinis fasadas? Man jis pavyzdžiui tikrai labai patinka. Nematau kažko blogo.
Taip kad na, nėra gi viskas taip tragiška, taip blogai ir taip beviltiška. Ar aš čia kažko nesuprantu? Gal čia pravalas ir fiasko? Nes kartais paskaičius temas susidaro įspūdis, kad viską Vilniuje daro TIK blogai.
Vystytojui pakabint dar kelis burbulus ar ten stulpus padažyt tikrai ne milijonus kainuoja, o karmos taškų gautų daug. O dabar potencialiai geras projektas su vidutiniu įgyvendinimu vidutiniems žmonėms, bet visi susitaikys su tuo, pasvajos apie geriau ir gyvens toliau
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Hub Rodyti pranešimą
Bėda, ta, kad mes su tom smulkmenom susigyvenam ir pamirštam... tada turim visokius hannerius, kur dar nebaigus projekto jau smulkus brokas lenda.
Vystytojui pakabint dar kelis burbulus ar ten stulpus padažyt tikrai ne milijonus kainuoja, o karmos taškų gautų daug. O dabar potencialiai geras projektas su vidutiniu įgyvendinimu vidutiniems žmonėms, bet visi susitaikys su tuo, pasvajos apie geriau ir gyvens toliau
Na, bet gal čia mano nepastabumas kaltas, visokiems stulpams.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Įdomiausia yra tai, kad pro tą vietą vaikštau vos ne kas 2 dieną. Kol nepamačiau stulpo nuotraukos forume, apskritai net nematydavau kad jis ten iš viso stovi, jau nekalbant apie jo vaizdą. Užtat naują pastatą, tikrai geresnį (mano kuklia nuomone) už Narbuto 5 ar Radisson Blue prestatą, matau ir džiaugiuosi juo.
Na, bet gal čia mano nepastabumas kaltas, visokiems stulpams.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Narbuto5 ar RadissonBlue? Toks, sakyčiau, tikrai saugus palyginimas kur tikrai neapsiriksi . Tai kas matosi kas dabar ten jau yra - yra gerai kas nutiko tai vietai - 8/9 iš 10 tskant
Bet man tai tikrai kažkaip labiau norėtųsi tose vietose matyti kažką būtent šioje temoje aptariamo projekto lygio. Dėl to labai nesiverčia liežuvis jį kritikuoti. Na bet aišku, ir skoniai skirtingi, ir gal objektyviai viskas pakankamai blogai su juo...?
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąlabai gražiai įsipaišytų dangoraižis tarp Swedo ir Europos gyvenamojo kažkur ties kooperacinės kolegijos pastatu.
Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąReik tikėtis, kad ilgai netruks, kol tas parkingas nuotraukos apačios kairėje bus užstatytas.
Comment
Comment