Laikinu šitą projektą, atrodo kariškai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Cyber City ("Spartos" kompleksas Švitrigailos g. 32)
Collapse
X
-
Parašė Edis Rodyti pranešimąTik idomu ar dar jie planuoja statyti viena pastata kuris buvo projekte ar jau su juo viskas?.
- 21 patinka
Comment
-
Parašė giuffro Rodyti pranešimą
Confirmed. They are building the 4th one. I can see it from my window (forumieciai are always welcome at my apartment to have a cup of coffee while watching the panorama from my window).
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Šiek tiek offtopic, bet visada buvo įdomu - o kokia yra to "special" pastato, kuriame tu gyveni, istorija? Ta prasme kodėl jis yra toks unikalus palyginus su kita sovietine aplinka? Kas jame buvo anksčiau? Ar tai buvo bendrabutis, ar statytas kokiai nors gamyklai ir t.t.? Nes atrodo maksimaliai ne sovietiškai, net kažkoks amerikietiškas vibe'as jaučiasi
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Man atrodo (tikrai neišmanau sovietmečio architektūros srovių), bet Algirdo g. 51A yra 1979 m., kur gyvena giuffro bei daugiabutis gyvenamas namas M. K. Čiurlionio g. 6 1982 (architektė A. O. Lėckienė) turi tų pačių bruožų - nuožulnumas ir laiptuotumas. Gal tos pačios srovės - tipo sovietinio modernizmo architektūra.
dėl to namas netipinis, pastatytas kokybiškiau, butai didesni nei standartiniai.
Buto išplanavime galima rasti tokį "nesovietinį" rekliktą kaip 5 kvadratų "tarnaitės kambariukas" šalia virtuvės
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąAlgirdo 51a yra bendrabutinio tipo. Jei aš neteisus, gal insaideriai mane pataisys
Comment
-
Parašė julius Rodyti pranešimą
Manregis Algirdo 51 yra vieno kambario butai ("pagerintas" bendrabutis) - panašiai kaip sovietiniai devynaukščiai Antakalnyje, Žirmūnuose, Naujanuose ir ties Kalvarijų/Ozo sąnkryža (butai su privačiu sanmazgu ir maža virtuvėle - skirti "viengungiams")
Comment
-
Parašė Sekai Rodyti pranešimąPasaka per +35C pro tokias trinkeles praeiti
- 3 patinka
Comment
Comment