as tai kaip tik sakyciau kad mazoka ten tu medziu. Tiktais sonuose prisodinti, o ne centre... Mano nuomone ju reikejo prisodinti dvigubai tankiau. Is sios aikstes galima padaryti puiku maza zemaugi parkeli. Fontanas ar paminklas aikstes centre yra tiesiog butinas. Lauksim fontano ar geliu daugybes, gal vaizdas pageres, nes dabar atrodo labai nykiai... Vien tinkas, betonas ir plytos. Nejauku visiskai. Apie suoliukus isvis patyliu. Cia juk senamiestis, bet prikiso kazkokiu moderniu paprastu ploksciu ir dar su siukslinem...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus Rotušės aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąas tai kaip tik sakyciau kad mazoka ten tu medziu. Tiktais sonuose prisodinti, o ne centre... Mano nuomone ju reikejo prisodinti dvigubai tankiau. Is sios aikstes galima padaryti puiku maza zemaugi parkeli.
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąas tai kaip tik sakyciau kad mazoka ten tu medziu. Tiktais sonuose prisodinti, o ne centre... Mano nuomone ju reikejo prisodinti dvigubai tankiau. Is sios aikstes galima padaryti puiku maza zemaugi parkeli. Fontanas ar paminklas aikstes centre yra tiesiog butinas. Lauksim fontano ar geliu daugybes, gal vaizdas pageres, nes dabar atrodo labai nykiai... Vien tinkas, betonas ir plytos. Nejauku visiskai. Apie suoliukus isvis patyliu. Cia juk senamiestis, bet prikiso kazkokiu moderniu paprastu ploksciu ir dar su siukslinem...
aplink senamiesti pilna ivairiu parku kuriuos tik reiktu labiau sutvarkyti. Pvz., kad ir sereikiskes.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąas tai kaip tik sakyciau kad mazoka ten tu medziu. Tiktais sonuose prisodinti, o ne centre... Mano nuomone ju reikejo prisodinti dvigubai tankiau. Is sios aikstes galima padaryti puiku maza zemaugi parkeli. Fontanas ar paminklas aikstes centre yra tiesiog butinas. Lauksim fontano ar geliu daugybes, gal vaizdas pageres, nes dabar atrodo labai nykiai... Vien tinkas, betonas ir plytos. Nejauku visiskai. Apie suoliukus isvis patyliu. Cia juk senamiestis, bet prikiso kazkokiu moderniu paprastu ploksciu ir dar su siukslinem...
NESĄMONĖ
Nori medžių - eik į mišką.
Kaip tik turi būti kuo didesnis laisvas plotas, kad būtų galima mieste organizuoti visokius renginius, muges, šventes ar pn. Ir taip pas mus per daug tų aikščių, skverų su medžiais, kaip tik trūksta atvirų aikščių. Be to istoriškai viduramžiais čia irgi buvo atvira aikštė.Parašas :)
Comment
-
O kaip ta aikštė atrodo kai nevyksta turgus ? Tuo labiau kad prie mūsų Rotušės tikrai ne kiekvieną dieną kažkokie renginiai vyksta. Galėsim vertinti kaip sėkmingai viską sutvarkė kai iki galo pabaigs (gal su kokius akcentu kaip fontanas) ir kai praeis didžiausios metų mugės ir šventės, tada pamatysim ar vietos užtenka, ar ko per daug ar per mažai...
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąO kaip ta aikštė atrodo kai nevyksta turgus ? Tuo labiau kad prie mūsų Rotušės tikrai ne kiekvieną dieną kažkokie renginiai vyksta. Galėsim vertinti kaip sėkmingai viską sutvarkė kai iki galo pabaigs (gal su kokius akcentu kaip fontanas) ir kai praeis didžiausios metų mugės ir šventės, tada pamatysim ar vietos užtenka, ar ko per daug ar per mažai...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKitu laiku aikštėje karaliauja lauko kavinės
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKitu laiku aikštėje karaliauja lauko kavinės
Comment
-
Parašė BrokenCloud Rodyti pranešimąBuvau ten rudenį, erdvu ir tuščia. Niekas ten nekaraliavo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Atsimenu prieš keletą metų Lukiškių aikštėje buvo ledo arena padaryta, viskas labai gražu, mediniai prekystaliai buvo atvežti- karštais gėrimais, užkandžiais ir visokiais suvenyrais prekiavo. Tikrai gera sezoninė nuotaika tvyrojo ir žmonių daug pritraukė tai nežinau kodėl daugiau taip nebedaro, gal neapsimokėjo jiems. Bet ką norėjau pasakyti tai kad ar Rotušės ar Lukiškių aikštėj po rekonstrukcijos galėtų kiekvieną žiemą į panašų žiemos miestelį paversti.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąper žinias rodė, kad berods Vienos (pataisyk, taimi, jeigu klystu) rotušės aikštėj yra milžiniška ledo arena, su įvairiais takeliais, prekybos zonomis. žodžiu - įspūdingai padaryta, galėtų ir vilniui kažką panašaus sumąstyt tuomet vasarą erdvę užpildytų kavinės, o žiemą - ledo pramogos
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąGerai dar, kad ne žiemą Jei kalbama apie lauko kavines, vadinasi turima galvoje vasaros sezoną.
Keistokai atrodo tie ginčai dėl kelių medelių, būtų kai kurių pašnekovų valia tai visus medžius Vilniuje iškirstų, žolę užbetonuotų.
Comment
Comment