Parašė Harlem
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Pagrindinis trūkumas yra griozdiškas, iš nurašytų geležinkelio bėgių suvirintas, stogas. O galėjo būti įdomus akcentas.
Bet gal ir gerai. Bus paminklas NT developerių godumui, “šekit, varguoliai, tą jūsų perėją ir atsikniskit, netrukdykit mums babkes virint”.
Žodžiu, aš labai patenkintas sprendimu. Netyčia gavosi tiesiog ikoniškas miesto simbolis.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąO man labai įdomu kiek iš jūsų dalyvavot viešame šios perėjos projekto svarstyme?
Labai ačiū. <...> Tikrai geras pastebėjimas. <...> Bet dėl posūkių ir laiptų butinai reikės ženklinimo ir informacijos. Labai dėkui už pastebėjimus.
Pagarbiai,
Paulius Jonys
P. S. Tvoros nebus, nes tilto nerekonstruos, tai nebijokit.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąSkandinaviško minimalizmo lietuviška versija
Comment
-
Parašė MantasMa Rodyti pranešimą2022m. uždarė pusės metų rekonstrukcijai, tai pats laikas 2024m. atidaryt. Nesugebėjo išsimušt iš stiklainio statytojų net nuožulnių užvažiavimų dviratininkams ir kitiems ratuotiems. Gėda.
https://www.reddit.com/media?url=htt...9uqoyw1481.png
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
žiūrint į jų nuotraukas ir tekstą neatrodo, kad apie tą patį objektą rašytų
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimąKas dėl sienų pilkumo, užsipaišys grafičiais ir bus gyvybės - bent jau aš tokį argumentą naudočiau statytojo vietoj atsimazinant nuo kritikos
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąO man labai įdomu kiek iš jūsų dalyvavot viešame šios perėjos projekto svarstyme?
Comment
-
Parašė MantasMa Rodyti pranešimąNesugebėjo išsimušt iš stiklainio statytojų net nuožulnių užvažiavimų dviratininkams ir kitiems ratuotiems. Gėda.Parašė Kaid Rodyti pranešimą
pėstiesiems ir dviratininkams...patogiai...
žiūrint į jų nuotraukas ir tekstą neatrodo, kad apie tą patį objektą rašytų
Tačiau pritariu kad ir įėjime su laiptais galėjo taip pat numatyti nuožulnius užvažiavimus. Dabar ratuotiems reiks nusileisti čia arba iš kitos pusės:
Kitas variantas - liftas, tikėkimės kad jis veiks ir ne tik kelias pirmas dienas.
Paskutinis taisė Edd; 2024.01.17, 10:30.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKitas variantas - liftas, tikėkimės kad jis veiks ir ne tik kelias pirmas dienas.
Comment
Comment