Jūs čia norit, kad žmogus suprojektuotų naują pastatą atsižvelgiant į miesto kontekstą? Maždaug padaryk geriau arba negali komentuot. Kas biški keista, nes įprastai nematau kritikuojančių kokias Avulio dėžes, kad pateiktų savo sukurtą geresnį projektą. Ar tiesiog tipo pamėtyt random paveiksliukų?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Man irgi įdomu, kokia architektūra kritikuojančiam forumiečiui yra "dainuojanti". Man asmeniškai šis pastatas net labai dainuoja, ir ne tik kad dainuoja, bet kala stipriausiu ritmu ir rauna stogą kaip klube. Veržlumas, aktyvumas, jėga, gyvybinė energija, drąsus polėkis Ko Lietuvos architektūroje visada trūko, bet tikėkimės, šis pastatas bus naujų vėjų pradžia ir pralauš konservatyvumo sienas po mūsų cepelinų spalvos dangumi (ir panašiai depresyvių pilkai - rudų, atseit "labai skoningų ir neišsišokančių" nameliukų).Paskutinis taisė Tomizmas; 2023.06.30, 17:19.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąJūs čia norit, kad žmogus suprojektuotų naują pastatą atsižvelgiant į miesto kontekstą? Maždaug padaryk geriau arba negali komentuot. Kas biški keista, nes įprastai nematau kritikuojančių kokias Avulio dėžes, kad pateiktų savo sukurtą geresnį projektą. Ar tiesiog tipo pamėtyt random paveiksliukų?
Ir nemačiau nei vieno pasakymo kad kažkas "negali komentuoti".
Ir nesuprantu prie ko čia Avulis.
Bet kalbant tik apie mano paties komentarus, paprašiau tikai ne "random" paveiksliukų.
Paprašiau "dainuojančios ar bent jau mykaujančios architektūros" paveiksliukų. Čia labai ne "random".
Ir net jeigu pati citata akivaizdžiai perkeltine prasme, būtų įdomu pamatyti kas yra taip stipriai geriau už k18b.
Pilnai tikiu kad yra ir nemažai. Tik norėčiau pamatyti kas.
Comment
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Nemačiau nei vieno prašymo suprojektuoti pastatą.
Ir nemačiau nei vieno pasakymo kad kažkas "negali komentuoti".
Ir nesuprantu prie ko čia Avulis.
Bet kalbant tik apie mano paties komentarus, paprašiau tikai ne "random" paveiksliukų.
Paprašiau "dainuojančios ar bent jau mykaujančios architektūros" paveiksliukų. Čia labai ne "random".
Ir net jeigu pati citata akivaizdžiai perkeltine prasme, būtų įdomu pamatyti kas yra taip stipriai geriau už k18b.
Pilnai tikiu kad yra ir nemažai. Tik norėčiau pamatyti kas.
Kas geriau? Swedbank, Quadrum, Radissonas, savivaldybė, Burės, Europa (ir pagal vizualizacijas bet kuris iš dabar planuojamų aukštybinių pastatų NMC'e).
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Nežinau ar man verta čia veltis, nes nei architektūros dainavimo nei dar kokių muzikinių išraiškų nesuprantu, bet pilnai sutinku dėl pastato baisumo.
Kas geriau? Swedbank, Quadrum, Radissonas, savivaldybė, Burės, Europa (ir pagal vizualizacijas bet kuris iš dabar planuojamų aukštybinių pastatų NMC'e).
Geriau už ką?
K18b (Artery) dar nebaigtas, tai dar ankti kažką sakyti.
Kol kas man Swedbank labiau patinka už Artery.
Ir galimai keli kitie, iš dabar esančių.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Nežinau ar man verta čia veltis, nes nei architektūros dainavimo nei dar kokių muzikinių išraiškų nesuprantu, bet pilnai sutinku dėl pastato baisumo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Kurio pastato baisumo?
Geriau už ką?
K18b (Artery) dar nebaigtas, tai dar ankti kažką sakyti.
Kol kas man Swedbank labiau patinka už Artery.
Ir galimai keli kitie, iš dabar esančių.
Parašė B.S. Rodyti pranešimąPats pradėjai, ir po to pats pripažini kad nieko nesupranti. Bet blogai, ir viskas. Nors nežinai dėl ko.
Comment
-
Įdomi ten situacija. Dalis tos erdvės ir keisto pastato, kur tarsi veikia kažkoks striptizo klubas, dalinasi ta apliesta vieta su laisvu vasltybiniu sklypu, t. y. miestu.
Apskritai, toji vieta su keistuoju pastatu yra visiška atgyvena ir galima būtų "įkalti" naują vienaukštį pastatą, padarius rekonstrukciją, kuris tarnautų visuomenei, nes visgi gera vieta mieste, šalia visų pėsčiųjų trasų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąĮdomi ten situacija. Dalis tos erdvės ir keisto pastato, kur tarsi veikia kažkoks striptizo klubas, dalinasi ta apliesta vieta su laisvu vasltybiniu sklypu, t. y. miestu.
Apskritai, toji vieta su keistuoju pastatu yra visiška atgyvena ir galima būtų "įkalti" naują vienaukštį pastatą, padarius rekonstrukciją, kuris tarnautų visuomenei, nes visgi gera vieta mieste, šalia visų pėsčiųjų trasų.
- 30 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąĮdomi ten situacija. Dalis tos erdvės ir keisto pastato, kur tarsi veikia kažkoks striptizo klubas, dalinasi ta apliesta vieta su laisvu vasltybiniu sklypu, t. y. miestu.
- 3 patinka
Comment
-
Comment