Parašė Evier
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Realybėj stiklas man nepasirodė toks veidrodinis kaip atrodė nuotraukose, o iš kitos pusės užklijuota apsauginė plėvelė, kai ją nuplėš turėtų dar šiek tiek skaidresnis būti.
Žiūrint iš kampo, visiškai persimato, matosi apsauginė plėvelė viduje:
Aišku viskas priklauso nuo apšvietimo/kampo/aplinkos, iš kitų kampų jis gan neblogai atspindi:
Nežinau, neskubu vertinti, bet ką galiu pasakyti tai kad tikrai nepasirodė kaip "siaubas".
- 16 patinka
Comment
-
LVOVO pats stiklas skaidresnis, bet kadangi ten dvigubas fasadas tai irgi gerai atspindi. Kalbant apie sudalinimus/elementų dydį, panašu į LVOVO. Dar Artery kartais atrodo kad yra šiek tiek žalsvas atspalvis, bet neaišku ar tai ne dėl apsauginės plėvelės. Kas man dar patinka, tai kad viengubo fasado pastatai kaip taisyklė turi tokius sudalinimus tarp aukštų, t.y. įterptą juostą:
O čia nebus tokio papildomo sudalinimo (aišku tas matėsi ir vizualizacijose):
Comment
-
Parašė TrippleA Rodyti pranešimą
Pala, pala. Koks dar siaubas dar net puse pastato nepastatyta ir pakabinti tik 10 langu? Gal nusiraminkim sitam forume ir vertinkim galutini vaizda, nes jau nezinia ar verk ar juoktis reikia skaitant diskusijas sitam forume.
Comment
-
Tas atspindžių išsikraipymas man irgi šiek tiek kliūna (jei teisingai supratau kad apie jį čia kalbama), kažkada kažkas forume minėjo kad tai priklauso nuo stiklo storio (kuo storesnis, tuo mažiau išsibanguoja) ir gal dar kažko. Plius vėlgi, kuo labiau atspindi, tuo ryškiau tas matosi. Gal taip nebus :
- 1 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimą
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
Sutinku. CUP batų dėžutę galima būtų pakeisti įdomesnės architektūros pastatu ala Frankfurto "MyZeil" su daugiau stiklo ir charakteringų detalių. Kad būtų įdomiau, galėtų būti aštriakampis ir griežtai neapibrėžtų formų fasadas.
Manau būtų labai populiari vieta ir tas kaip prekybos centras praktiškai niekam neįdomus VCUP atgimtų ir taptų pilnaverčiu Akro, Ozo ir Panoramos konkurentu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTas atspindžių išsikraipymas man irgi šiek tiek kliūna (jei teisingai supratau kad apie jį čia kalbama), kažkada kažkas forume minėjo kad tai priklauso nuo stiklo storio (kuo storesnis, tuo mažiau išsibanguoja) ir gal dar kažko. Plius vėlgi, kuo labiau atspindi, tuo ryškiau tas matosi. Gal taip nebus :
Geras dalykas - šiam efektui susidaryti / išryškėti reikalingos ir atitinkamos klimatinės sąlygos, tad baisiausias vaizdas nebus kasdien, kas ir matosi skirtingu paros metu darytose nuotraukose
p.s. viskas čia bus gerai. pasistatys visas kompleksas ir niekam perdaug į akis nekris (nebent srities specam, kas yra nykstamai maža imtis)
- 3 patinka
Comment
Comment