Parašė Milwaukee
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Tai kad mano darytose nuotraukose prieš 2 savaitės tu budelių buvo tiek pat, nors apie 16:00 duobėje vaikščiojo 3 žmonės.
Comment
-
Tai kad mano darytose nuotraukose prieš 2 savaitės tu budelių buvo tiek pat, nors apie 16:00 duobėje vaikščiojo 3 žmonės.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Taip jos jau matėsi kurį laiką, "naujos" dėl to kad jų seniau nebuvo, jos atsirado prisijungus Veikmei.
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąNėra ambicijos tuomet.
"пятилетку за 4 года"Post in English - fight censorship!
Comment
-
Suprantu. Budelių yra tiek kiek gali reikėti max bet kaip ir Rentinys taip ir Veikme po pietų pertraukos dažnai traukia namo.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Man nedašunta, kam tie balkonėliai? Kad ugnis būtu lengviau suvaldoma? Jei ir paprastos laiptinės gali būti naudojamos evakuacijai, man tik kilo klausimas ar jos yra core, ar kitoje vietoje LT aukštuminiuose pastatuose.
Kitas dalykas- galime iš anksto susitaikyti, kad LT niekada nebus grakščių (aukštų ir labai "lieknų") pastatų. Nes ev. laiptinės tokiuose pastatuose turi būti min. dvi. Niekas neinvestuos į pastatą, kurio pagrindinį aukšto plotą sudaro laiptinės. O jos ploto užima tikrai nemažai.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąKur jie perkels kranus kai išlįs iš duobes??
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąJie dabar stovi statomo pastato viduje. Be to jie yra žemesni nei pats būsimas pastatasPost in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Dažniausiai kranai ir statomi pastato viduje kai nėra vietos greta pastato. Jie statomi tose vietose kur bus liftų šahtos, tai netrukdo betonuoti viską aplink, nes šachta taip ar taip bus. Konkrečiai šiuo atveju vienas kranas stovi, kur bus automobilių pandusai tarp aukštų. Tikrai nebus problema juos išbetonuoti vėliau.Paskutinis taisė ArtisLT; 2021.03.16, 11:43.
- 1 patinka
Comment
-
Kranai yra parkingo viduje, tai blogiausiu atveju pačioj pabaigoj reiks betonuoti kai kurias parkingo perdangas, jie nebus pačių pastatų viduje. Čia suklijavau pirmo aukšto planelį su -3 aukšto planeliu ir maždaug pažymėjau kranų vietas:
2-as kranas dar net nesurinktas, tai jo iškėlimas atrodytų gan keistai. Būtent 2 arba 2 ir 3 greičiausiai bus naudojami aukštuminės dalies statyboms. Kranai bus paaukštinti be problemų, turbūt retai kada iš karto surenka pilno aukščio kraną kai stato tokio aukščio pastatus (dar neteko matyti), turbūt jokios prasmės, taip ir dirbti būtų sunkiau.
- 23 patinka
Comment
-
Prieš tris dienas:
Apibrėžtoje dalyje bus aukštuminės dalies liftų šachta/laiptinė, kiek suprantu ten poliai taip pat jau yra nors jų ir nesimato, ji šiek tiek įgilinta:
Šioje dalyje panašu kad dirba jau ir Veikmė:
Čia pagal planelius turėtų būti sujungimas su požemine perėja -1 lygyje:
- 19 patinka
Comment
Comment