Nesiseka jiem su darbų pradžia.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNelabai aš suprantu. Pasižiūriu sklypus ir matau, kad Best Western sklypas neturi kontakto su K18B sklypu. Ar aš kažko nesuprantu?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNelabai aš suprantu. Pasižiūriu sklypus ir matau, kad Best Western sklypas neturi kontakto su K18B sklypu. Ar aš kažko nesuprantu?
Comment
-
Parašė Edis Rodyti pranešimąCia ir taip aisku ,kad Best Western bijo konkurentu todel ir kaisioja pagalius. Bet kaip suprantu ,tai darbai vistiek vyksta ?
- 3 patinka
Comment
-
Tegul ir simbolinis, bet vis dėlto pristabdymas. O tų simbolinių jau kiek? Vienas simbolinis, kitas simbolinis... Ir gaunasi rimtas uždelsimas.
Bijau, kad ateityje Vilniuje gali būti bijoma statyti stambius didelio aukštingumo ir dar plius išskirtinesnės architektūros projektus. Nes visi gi mato kas gaunasi... 2005 metais buvo kažkaip kitaip.Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.07.15, 13:35.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Tokie visokie skundai tera tik simbolinis projekto pristabdymas ir nieko daugiau. Tik sau antireklama pasidare. Idomu, kai jie patys statesi, ar juos pvz koks nors VCUP'as skunde. Juk irgi kaimynas svetimkunis, kuriam galui jis ten reikalingas.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBijau, kad ateityje Vilniuje gali būti bijoma statyti stambius didelio aukštingumo ir dar plius išskirtinesnės architektūros projektus. Nes visi gi mato kas gaunasi...
https://citify.eu/ukmerges-g-151/
Kuo pastatas kokybiškesnis ir aukštesnės architektūros - tuo tų skundų ir pagalių į ratus daugiau.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąBūtent. Susidaro įspūdis, kad norint, jog niekas nesiskųstų, reikia statyti kuo bjauresnės architektūros pastatus, pvz. viena matomiausių Vilniaus vietų:
https://citify.eu/ukmerges-g-151/
Kuo pastatas kokybiškesnis ir aukštesnės architektūros - tuo tų skundų ir pagalių į ratus daugiau.
- 1 patinka
Comment
-
Deja, bet talibanas pažengęs kur kas toliau, nei tik 'prieš stiklą'. Jie stabdo ne tik aukštesnius ar stiklinius pastatus, bet ir parkų rekonstrukcijas ir man visgi giliai įstrigo youtube video, kurio dabar jau gal ir nebesurasiu, apie kažkokias bobas, kurios net susiorganizavo ekskursiją į šiuo metu statomą Paupio rajoną ir lygino jį su Perkūnkiemiu ir kiek įmanydamos keikė pražūties. Ten stiklo ne daug, ten pavyzdinis rajonas, kaip turėtų būti užstatomas Vilnius, o jie jį lygino su pačiu baisiausiu Vilniaus rajonu. Tai parodo,kad ir kokie pas jų yra kriterijai, bet aišku tik viena, kad tie kriterijai nieko bendra neturi nei su architektūra, nei su miesto planavimu.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Deja, bet talibanas pažengęs kur kas toliau, nei tik 'prieš stiklą'. Jie stabdo ne tik aukštesnius ar stiklinius pastatus, bet ir parkų rekonstrukcijas ir man visgi giliai įstrigo youtube video, kurio dabar jau gal ir nebesurasiu, apie kažkokias bobas, kurios net susiorganizavo ekskursiją į šiuo metu statomą Paupio rajoną ir lygino jį su Perkūnkiemiu ir kiek įmanydamos keikė pražūties. Ten stiklo ne daug, ten pavyzdinis rajonas, kaip turėtų būti užstatomas Vilnius, o jie jį lygino su pačiu baisiausiu Vilniaus rajonu. Tai parodo,kad ir kokie pas jų yra kriterijai, bet aišku tik viena, kad tie kriterijai nieko bendra neturi nei su architektūra, nei su miesto planavimu.
P. S. Viešbučio „Best Western“ valdytoja ginčija „k18B“ statybas: https://www.vz.lt/verslas/naudinga-s...-k18b-statybas
Comment
-
Deja, bet tai tiesa ir baisiausia net ne tai, kad šitam pastatui prieštarauja talibai ar kažkokie konkurentai viešbučio kaimynai, baisiausia tai, kad prie jų prisijungė Lietuvos architektų sąjunga, po ko bent jau man ta organizacija prarado bet kokį pasitikėjimą ir autoritetą. Tą ginčą netgi teismas turėjo spręsti ir architektų sąjungą jį pralaimėjo. Normaliomis aplinkybėmis po tokio teismo sprendimo bent jau architektų sąjungos vadovybė turėjo palikti savo postus, kad tai bent kažkiek gelbėtų visos Lietuvos architektų autoritetą, to nebuvo padaryta ir mano supratimu kadangi tas autoritetas pakirstas - tai geriausias sprendimas yra kiek įmanoma skatinti užsienio architektų dalyvavimą mūsų projektuose, bent jau tuose, kurie finansuojami mokesčių mokėtų pinigais.
- 1 patinka
Comment
-
Jeigu šitas pastatas taip ir neiškiltų, tai būtų pats didžiausias pravalas visoje NMC istorijoje. Na, bet visada yra galimybė pastatyti ten autoservisą, kebabinę, kirpyklą, degalinę ir užasfaltuoti didelį parkingą vakarais rinktis rimtoms chebroms. Bus mažiau triukšmo ir daugiau paprastumo, artumo žmogui, dvasingumo.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąBaikit verkt. Statybos vyksta.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Nereikia sureiksmint tokiu smulkmenu, tai situacija, kuria puikiai apibudina posakis apie sunis ir karavanus. Net ir sios dienos foto, matyti, kad veiksmas ir kaip tik igauna pagreiti. Kazkas liko iskaudintas, kad neatsiklause jo sutikimo, bet viskas ir tuo is pasibaigs. Jei misionieriu sodai, kuriu del rizikos buvo atsisake net bankai finansuot prasilauze i dienos sviesa ypatingai jautrioj teritorijoj, tai apie to uzgauto verslynyko norus neverta net tusciai diskutuot Realiai sita situacija primena apie tam tikrus nepagristus pageidavimus to keksto, kuriam sienos "skilo" LIVE SQUARE projekte. Palojo, gavo siena pries nosi ir projektui pasibaigus isivyravo ramybes faze. Basta
- 12 patinka
Comment
Comment