Parašė Zygis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Su šiuo projektu ne. Bet CUP planuoja statyti verslo centrą toje erdvėje, t.y. priestatą prie PC, tai kartu ir tą erdvę greičiausiai sutvarkytų.
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimąGalėtų toje teritorijoje kokiu nors būdu pažymėti istorinį akmenų kelią. Vis vien tai svarbi istorija, vienas seniausių ir pagrindinių prekybos kelių į ir iš Vilniaus.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Kokį dar akmenų kelią? Į kur?
Comment
-
Tai kad tas kelias išardytas statant tą dviaukštį sovietinį baisuoklį ir planetariumą. Likusi dalis buvo K18B sklype ir taip pat buvo išardyta. Dalis dar išlikusi kitoj pusėj Konstitucijos prospekto, bet irgi tik labai nedaug. Senoji trasa galėtų būti likusi nebent po ta pėsčiųjų alėja tarp Žaliojo tilto ir planetariumo, bet abejoju, ar jos neišardė.Lietuva visiems.
Comment
-
Gaila, kad tie planai užmaršty... Na bet kelių metų begy gal vėl sugalvos. Dabar tas praėjimas labai nereprezentatyviai atrodo.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Šie planai nėra užmarštyje. Prieš kiek daugiau nei pusę metų buvo vėl pasirodę naujos verslo centro vizualizacijos, net video padarytas. Neaišku tik ko jie laukia.
Comment
-
Video nežinau. Vizulkė:
Iš čia Vilniaus pristatymo NT parodoje: https://www.vilniusatmipim.lt/portfo...ng-centre-cup/
- 14 patinka
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąAtrodo gerai, bet geriausia būtų išvis viską nugriauti ir perstatyti, pristatant 7-10 aukštų bokštų. Nes dabar už 10 metų vėl perdarinės.Paskutinis taisė googleLT; 2018.08.12, 22:13.
Comment
-
Zygis, o man nuo univermago laikų tas pastatas labai mielas. Bet to, egzistuoja skirtingas žmogaus aplinkos suvokimas. Tai toks subtilus psichologinis aspektas. Vieniem reikia didesnės erdvės (Akropolis, Panorama), o kitiems labiau priimtina suspaustas plotas kaip VCUP. Dėl šios priežasties jaučiuosi jame daug geriau negu kokiam Akropolyje (apskritai ten jaučiu diskomfortą). Čia kaip ir darbo kambaryje man maloniau dirbti labiau suspaustoje erdvėje, negu atviroje. Be to, prie VCUP yra upė ir didelė vieša erdvė, o ne didžiulis parkingas ar dar kas, kas žmogui nėra priimtina.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąZygis, o man nuo univermago laikų tas pastatas labai mielas. Bet to, egzistuoja skirtingas žmogaus aplinkos suvokimas. Tai toks subtilus psichologinis aspektas. Vieniem reikia didesnės erdvės (Akropolis, Panorama), o kitiems labiau priimtina suspaustas plotas kaip VCUP. Dėl šios priežasties jaučiuosi jame daug geriau negu kokiam Akropolyje (apskritai ten jaučiu diskomfortą). Čia kaip ir darbo kambaryje man maloniau dirbti labiau suspaustoje erdvėje, negu atviroje. Be to, prie VCUP yra upė ir didelė vieša erdvė, o ne didžiulis parkingas ar dar kas, kas žmogui nėra priimtina.
Comment
-
Gerbiamasis, negalvokite, kad visi mąsto taip kaip jūs. Vieniems patinka vieni dalykai, kitiems - kiti. Eikite į "Europą", ar eisiu į VCUP. O dėl lygio tai... nebent architektūra, o šmutkės ir kiti daiktai tie patys visur. Kas čia per mada bandyti įteigti savo poziciją kaip teisingiausia. Suaukite pagaliau.
- 5 patinka
Comment
-
Na aš lyginčiau ne su Akropoliu, o su šalia esančiu konkurentu - Europa. Tai visai kito lygio prekybos centras, visa galva aukščiau esantis už VCUP. Tikrai sunku patikėt, kad kažkam VCUP būtų patogesnis ar geresnis. Nebent sentimentai iš senų laikų likę
- 1 patinka
Comment
Comment