Nebus to k18 galima baigt diskusijas apie jį.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNebus to k18 galima baigt diskusijas apie jį.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Savo pesimizmą geriau pasilaikykit sau.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimą
Aš šiandien ne kokios nuotaikos tai nekreipkit į mane dėmesio
Comment
-
Parašė alexas Rodyti pranešimą
tai kad viskas link to ir eina, aš irgi žiauriai nepatenkintas tuo kad tas projektas taip stabdomas bet deja realybė tikrai tokia nebent kiltu dedelė nepasitenkinimo banga jei butu sustabdyta bet kaip bebūtu gaila neduoda tie lt klerkai jo statyt ir viskas nu nors mitinga daryk kad kodel LT salygas stato kažkokia saujelė atslupėliu
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąOplia, o aš maniau, kad Karalius čia tik kauniečiams protą knisa.
Kai užpuola Karalius, su juo reikia elgtis tarsi jus užpuola rudasis lokys. Būtina atsigulti ant žemės, apsimesti negyvu, tikėtis kad jam atsibos ir jis nueis.
Comment
-
Parašė alexas Rodyti pranešimą
tai kad viskas link to ir eina, aš irgi žiauriai nepatenkintas tuo kad tas projektas taip stabdomas bet deja realybė tikrai tokia nebent kiltu dedelė nepasitenkinimo banga jei butu sustabdyta bet kaip bebūtu gaila neduoda tie lt klerkai jo statyt ir viskas nu nors mitinga daryk kad kodel LT salygas stato kažkokia saujelė atslupėliu
Ar aš per daug naivus?Paskutinis taisė John; 2017.12.08, 19:39.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šimašius užtikrins, kad projektui nebūtų trukdoma. Esu tikras... na turbūt užtikrins, ar ne? Šimašius neleis sustabdyti tokio proj
ArAr aš per daug naivus?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Man kakaip atrodo, kad panikuojama ankščiau laiko ir nemanau, kad kas nors kažką sustabdys. Jeigu gerai pamenu, tai statybas ketino pradėti kitąmet. Šiuo metu yra ruošiamas techninis projektasm, per žiemą pasiruoš, o pavasarį jau ir statybų galima tikėtis. Svarbiausia, kad yra rimtas vystytojas, gautas finansavimas ir kad Vilniaus savivaldybė suteikė leidimus toje vietoje viršyti aukštį. O kad kažkas bando kelti bangas - tai tik parodo, kad projektas reikšmingas, o ne kad jis bus sustabdytas.
Comment
-
Parašė Efka_01 Rodyti pranešimąO gal organizuojam sąjungą Visuomėnė Prieš Karalių ir prašom, kad jį izoliuotu nuo visuomenės?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąReiktų vietoj K18 statyti... teisingai, VYTĮ. Kokių 50 metrų aukščio. Sovietiniu stilium, kad visi žinotų, kas čia bosas
Paskutinis taisė Eikantas X; 2017.12.09, 12:16.
- 2 patinka
Comment
-
Kažkodėl tarp Lietuvos architektų atsiranda ypatingai daug netašytų, netalentingų ir tiesiog nevykusių debilų. Kažkokia išskirtinai šlykšti lietuvių rūšis. Šiaip bent jau reprezentacinėse miestų vietose reiktų įvesti blanket draudimą ką nors projektuoti lietuviams archYtektams.
N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimą
Šiaip jau vienas iš K18 kritikuojančių yra ir Audrius Ambrasas, kurio projektuotus pastatus dauguma šiame forume garbina
- 1 patinka
Comment
-
Kartais ir geri architektai klysta. Nors šiaip vienintelis geras jo darbas turbūt yra Swedbank. Visi kiti meh at best. Tikrai ne tiek, kad pastatytų jį į poziciją kritikuoti K18.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Libeskindo, beje, irgi kai kurie meh. Bet čia ne argumentas.
Comment
Comment