Nesuprantu, o striptizo tas klubas lieka ar griaunamas? Bet kokiu atveju dabar atrodo tikrai rimtas projektas, vertas pirmo plano.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąGrazu. Nueme kelis nereikalingus issikisimus ir desini boksta ikomponavo i kairiji. Ko pasekoje pagrindinis bokstas tampa masyvesnis ir idomesnes formos. Taip pat panasu kad sumazejo pastato palinkimo kampas. Belieka sulaukti vizualizaciju kaip atrodys is kitu kampu.
Mano pastabos:
-20 aukstu + 4 techniniai, vizualiai 24.
-erzina kaireje puseje esantis nuolydis ir susmuke betoniniai suoliukai. Suprantu kad reikia nuolydzio vezimeliams, dviraciams ir riedlentems, bet kokiu velniu ta dali daryti platesne nei laiptuota? Cia daugiausia lankysis turistai ir verslo zmones, tad neabejoju kad jie mieliau naudosis laiptais(o ir vizualiai atrodo nepalyginama geriau). Susmuke suoliukai isvis nepateisinami-ant tokio ne tik kad neatsisesi, jis taps kliutimi.
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąGrazu. Nueme kelis nereikalingus issikisimus ir desini boksta ikomponavo i kairiji. Ko pasekoje pagrindinis bokstas tampa masyvesnis ir idomesnes formos. Taip pat panasu kad sumazejo pastato palinkimo kampas. Belieka sulaukti vizualizaciju kaip atrodys is kitu kampu.
Mano pastabos:
-20 aukstu + 4 techniniai, vizualiai 24.
-erzina kaireje puseje esantis nuolydis ir susmuke betoniniai suoliukai. Suprantu kad reikia nuolydzio vezimeliams, dviraciams ir riedlentems, bet kokiu velniu ta dali daryti platesne nei laiptuota? Cia daugiausia lankysis turistai ir verslo zmones, tad neabejoju kad jie mieliau naudosis laiptais(o ir vizualiai atrodo nepalyginama geriau). Susmuke suoliukai isvis nepateisinami-ant tokio ne tik kad neatsisesi, jis taps kliutimi.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąDėl tų laiptų ir nuolydžių... Kaip suprantu, tos dvi pėsčiųjų kryptys bus atskirtos nedidele žaluma. Jos abi yra skirtingų paskirčių: dešinioji - viršun į gatvės lygį; kairioji - tiesiai po Konstitucijos pr. į Europos požeminę perėją.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąVis dar neaišku, kaip dviračiu nuo Baltojo tilto pakilti link Konstitucijos pr. ar į Šnipiškių g. nesinešant jo laiptais.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąVis dar neaišku, kaip dviračiu nuo Baltojo tilto pakilti link Konstitucijos pr. ar į Šnipiškių g. nesinešant jo laiptais.
EDIT: tiesa, nepažiūrėjau toliau. Ten jau nieko nėra. Keistai atrodo labai. Gal išspręs dar.
Parašė B.S. Rodyti pranešimąPilnas srautu atkirtimas butu dar didesnis absurdas. Kokia prasme apsunkinti susisiekima tarp Radissono Konferenciju sales ir Radisson Red? Mano akimis tie srautai susisieka uz saleliu.Paskutinis taisė Creatium; 2017.01.22, 12:40.
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimą-erzina kaireje puseje esantis nuolydis ir susmuke betoniniai suoliukai.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠalia laiptų yra užvažiavimas, bent aš visada juom užvažiuoju, tik aišku reikia 1 pavarą įsijungti.
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTaigi vizualizacijoje matosi šalia laiptų padarytas "pandusas", a.k.a. užvažiavimas vežimėliams, invalidams ir dviratininkams.Paskutinis taisė abruo; 2017.01.22, 12:41.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąBent jau kalbant apie nuolydžio erdvę, tai akivaizdu, kad ten ne suoliukai, o tiesiog architektūriniai elementai užpildantys erdvę.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąDingo vizualizacija iš contestus.lt
Comment
-
Studio Libeskind“ atskleidė moderniausios viešosios erdvės Vilniuje idėjas
http://www.15min.lt/verslas/naujiena...jas-973-766754
„Studio Libeskind“ architektai užsibrėžė Konstitucijos pr. 18B komplekse sukurti vieną moderniausių viešųjų erdvių ne tik Vilniuje, bet ir Baltijos šalyse. Ji bus ypatinga tuo, kad bus įrengta ne tik aplink pastatą, tačiau ir integruota į jo vidines erdves.
Multifunkcinio centro apatiniuose aukštuose planuojama įrengti atvirą visuomenei per 30-ies metrų aukščio atriumą. Jis pratęs dabar Konstitucijos prospekte esančią požeminę perėją. Šia originalia viešąja erdve bus ne tik patogiau pasiekti abi prospekto puses, tačiau, pagal architektų viziją, bus galima rengti ir viešus renginius ar praeivių dėmesį atkreipiančias parodas. Tobulindami pastato formas projektuotojai siekė suformuoti trūkstamą architektūrinės kalvos silueto dalį ir aiškiai išreikšti pietinį jos šlaitą.
Comment
-
Puikus, kaip ir galima buvo tikėtis. Tiesa 4 nuotraukoje nuo viršaus K18B ryškiai aukštesnis už Radisson, dėl manes tai galėtu būti dar aukštsnis (vis tik būsimas landmarkas) bet ar nepasius visokie 'tik neužstokim kitų pastatų' fetishistai ir 'per arti senamiesčio' talibanas ir nepradės visko blokuoti?
Dar pastebėjimas kad pirmoje vizualizacijoje pastatas turi daugiau mėlynos spalvos, kitose daugiau pilkos/žalios. IMHO mėlynesnis atrodytu geriau.Paskutinis taisė Gladiator; 2017.03.10, 11:50.
Comment
-
Iš pirmo žvilgsnio tikrai įspūdingai. Bet aš nebūčiau aš, jei nerasčiau prie ko pasikabinėt.
Štai pavz. šitame vaizdelyje ta "modernioji" aplinka man atrodo dar labiau sovietiška, nei sovietmečiu statytuose kaimyniniuose pastatuose:
O čia nesupratau architekto minties rizikuoti žmonių kaulų sveikata užmaskuotais suolais laiptuose:
Comment
-
Beje, man patiko, kaip jie nepagražino Arfos 2 nuotraukoje Paprastai vizualizacijose viskas būna tobulai gražu, šitie paliko viską, kaip yra - Arfa nebaigta ir kiaura
O pats pastatas atrodo neblogai. Tas betoninis prieangis, hmm, šiaip daug kur esu matęs kažko panašaus, tiek Norvegijoje, tiek Švedijoje, pats Swedbankas turi betoninę sieną su logotipu.
Comment
-
Dabar su senojo Radison'o priestatu, ir Liebeskind'o tuo priestatu prie "ledo luito", kurie nėra nei aukšti nei žemi, labai vizualiai "ištripsta" esamų Vilniaus dangoraižių aukštingumas.
Juolab jeigu bus statoma nebaigta Quadrum'o dalis, kuri kartu su Swedbank'u ir Arfa dėl savo "sunkumo", "platumo", tūriai dideli, bet labiau į šonus nei į aukštį padaro, kad "Europa" tampa kaip koks pagaliukas, o ne bent jau vizualiai normalus dangoraižis, kaip atrodė anksčiau.
Comment
Comment