Parašė Jegermeister
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNa, čia tik mano nuomonė, tačiau kaip architektas, jaučiuosi šiek tiek geriau suprantantis situaciją, kad ir kaip arogantiškai tai beskambėtų (kai kam). Realiai AKG turi projektą, konkursą užsakovas surengė vien dėl to, kad privertė savivaldybė. Į konkursą pakviesti keli vietiniai + užsieniečiai, su kuriais yra šiokie tokie ryšiai (dėl vykdomų projektų Vilniuje, jų ofisuose dirbančių lietuvių ir kt.), be to, tie užsieniečiai tikriausiai sutiko padaryti darbus už nedideles sumas ir greitai (ką galime spręsti iš jų darbų kokybės). Todėl labai nustebčiau, jeigu laimėtų kažkas kitas. Be abejo, taip gali atsitikti, tačiau tikimybė maža.
Mano asmenine nuomone, vertinant sąžiningai, laimėti turėtų AKG arba S. Pamerneckio grupės darbas."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
And the winner is....
Daniel Libeskind!
Šimašiaus postas:
Štai toks abejingų nepaliksiantis pastatas iškils dešiniajame Neries krante.
Džiaugiuosi, kad tarptautiniame konkurse, nugalėjęs 9 varžovus, geriausiu pripažintas būtent šis išskirtinis Daniel Libeskind projektas.
Sveikinu projekto autorių, vieną garsiausių pasaulio architektų D. Libeskind. Tai jau trečias architekto kūrinys Vilniuje. Jo sukurti Modernaus meno centro bei, jei atsiras privatus investuotojas, Vilnius beacon ("Vilniaus švyturys") projektai bus įgyvendinti per kelerius metus.
Šis įvykęs tarptautinis konkursas nustatė aukščiausią kokybės standartą ateities projektams, kurių Vilniuje bus dar ne vienas.
Comment
-
Kažkokia kakafonija, ypač kai buvo tiek kalbama, kad nebereikia pastatų "egoistų". Ilgai kurtą naująjį Vilniaus veidą gali sudarkyti kažkoks vienas Azerbaidžano stiliaus svetimkūnis jo centre. Užstoja daug geriau (man) atrodančias bures, iš vizualizacijų atrodo, kad nekuria jokių viešųjų erdvių bei tik užkiša pagrindinę arteriją į Europos aikštę. Nieko nesuprantu.
Ir tie Libeskindo projektai paskutiniu metu įtartinai nuolat laiminėti pradėjo Vilniuje...
Comment
-
Neabejoju, kad greitu metu sulauksime krūvos naujų vizualizacijų, kur bus "permatomas" stiklas, labiau suderintas jo atspalvis ir t.t. Kitaip tariant, gražesnių. Nes dabar akivaizdu, kad ta melsva spalva ne prie ko, o ir veidrodinį stiklą vargu ar naudos. Tad pastatas tikrai bus "permatomesnis".
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNa, čia tik mano nuomonė, tačiau kaip architektas, jaučiuosi šiek tiek geriau suprantantis situaciją, kad ir kaip arogantiškai tai beskambėtų (kai kam). Realiai AKG turi projektą, konkursą užsakovas surengė vien dėl to, kad privertė savivaldybė. Į konkursą pakviesti keli vietiniai + užsieniečiai, su kuriais yra šiokie tokie ryšiai (dėl vykdomų projektų Vilniuje, jų ofisuose dirbančių lietuvių ir kt.), be to, tie užsieniečiai tikriausiai sutiko padaryti darbus už nedideles sumas ir greitai (ką galime spręsti iš jų darbų kokybės). Todėl labai nustebčiau, jeigu laimėtų kažkas kitas. Be abejo, taip gali atsitikti, tačiau tikimybė maža.
Mano asmenine nuomone, vertinant sąžiningai, laimėti turėtų AKG arba S. Pamerneckio grupės darbas.
Comment
-
Paaiškėjo, kas kurs daugiafunkcį kompleksą Vilniaus centre
http://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoj...ilniaus_centre
Comment
Comment