Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Man labai keista kai vertinant argumentus yra remiamasi ne logika ar situacijos faktais, o kas pasakė. Toks vaizdas kad Libeskind visada teisus ir gyvenime neklys. Aš asmeninės nuomonės neturiu bet "taip yra, nes tas Libeskind pasakė" tai nei į tvorą, nei į mietą. Po to ir gaunasi kad klausoma visokių nukvakusių diedų ir tetų Lietuvoje, nes niekas nežiūri į faktą kad kalbama kliedesiais. Svarbu kad tas žmogus pasakė.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLol, bandymas diskredituoti Liebeskindą yra truputį vaikščiojimas peilio ašmenimis
- 1 patinka
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimą
Šiaip jau vienas iš K18 kritikuojančių yra ir Audrius Ambrasas, kurio projektuotus pastatus dauguma šiame forume garbina
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Salieri irgi buvo geras muzikantas, bet nunuodijo Mozartą.N N N
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Salieri irgi buvo geras muzikantas, bet nunuodijo Mozartą.
Comment
-
Libeskindas irgi kažkada buvo geras pasaulinės klasės architektas, dabar gi iš esmės tinkamas tik visokiems rytų Europos ir panašių kraštų vartotojams.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kliedesiai.N N N
Comment
-
Čia kuri dalis kleidesiai? Kad Libeskindas buvo geras pasaulinės klasės architektas?
Comment
-
Jono pastarasis pasisakymas per daug brutalus. Kiek suprantu, tai LBP yra architektas ar projektuotojas, tuo tarpu, Jonas yra verslo srities teisininkas ar bent baigęs tokias studijas UK. Daugiau šansų, kad kompetentingesnis architektūros klausimais yra LBP, o ne Jonas. Nors tai ir ne verdiktas ir visaip būna. Dar akmuo į Jhon'ą yra tai, jog pasakymas, kad Ambraso vienintelis dėmesio vertas pastatas yra Swedbank, bet viename "Statyba ir architektūra" žurnalo numeryje, ant viršelio buvo būtent Ambraso tie "trys grybai" prie Ukmergės g., o ne Swedbank'as. Man tie trys grybai irgi super'iniai, beje aš dizaineris, o ne teisininkas, kaip Jonas iš Anglijos. Tai kas dabar teisūs?
P. S. Aš už Libeskindą NMC.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 2 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąJono pastarasis pasisakymas per daug brutalus. Kiek suprantu, tai LBP yra architektas ar projektuotojas, tuo tarpu, Jonas yra verslo srities teisininkas ar bent baigęs tokias studijas UK. Daugiau šansų, kad kompetentingesnis architektūros klausimais yra LBP, o ne Jonas. Nors tai ir ne verdiktas ir visaip būna. Dar akmuo į Jhon'ą yra tai, jog pasakymas, kad Ambraso vienintelis dėmesio vertas pastatas yra Swedbank, bet viename "Statyba ir architektūra" žurnalo numeryje, ant viršelio buvo būtent Ambraso tie "trys grybai" prie Ukmergės g., o ne Swedbank'as. Man tie trys grybai irgi super'iniai, beje aš dizaineris, o ne teisininkas, kaip Jonas iš Anglijos. Tai kas dabar teisūs?
P. S. Aš už Libeskindą NMC.
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąJono pastarasis pasisakymas per daug brutalus. Kiek suprantu, tai LBP yra architektas ar projektuotojas, tuo tarpu, Jonas yra verslo srities teisininkas ar bent baigęs tokias studijas UK. Daugiau šansų, kad kompetentingesnis architektūros klausimais yra LBP, o ne Jonas. Nors tai ir ne verdiktas ir visaip būna. Dar akmuo į Jhon'ą yra tai, jog pasakymas, kad Ambraso vienintelis dėmesio vertas pastatas yra Swedbank, bet viename "Statyba ir architektūra" žurnalo numeryje, ant viršelio buvo būtent Ambraso tie "trys grybai" prie Ukmergės g., o ne Swedbank'as. Man tie trys grybai irgi super'iniai, beje aš dizaineris, o ne teisininkas, kaip Jonas iš Anglijos. Tai kas dabar teisūs?
P. S. Aš už Libeskindą NMC.
Comment
Comment