Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimąO niekam neužkliuva, tai, kad dauguma jų užstoja Europos ir savivaldybės bokštus?
Comment
-
Parašė Goodoo Rodyti pranešimąTad kyla amžina Vilniaus mieste dilema - ar taikytis prie aplinkos, ar statyti taip vadinamą "egoistą".
Comment
-
Būtų juokingiausia, jei laimėtų Natkevičius su partneriais ir Vilniaus veidas būtų amžiams visiškai sugadintas
Nesuprantu, kuo daugumai taip patinka PHL, pats pastatas beveik niekuo neįdomus copy paste, sodas toks, koks parodytas, turbūt būtų perbrangus
Arrow tikrai geriausias, vilčių teikia ir tai, kad siūlo taip pat ir biudžetinį variantą, kur pastatai jungiasi paprastai žeme.
Comment
-
Visgi tikrai yra iš ko rintis ir konkursas tikrai neturėtų baigtis be pirmos vietos, kaip kad buvo su Swedbank. Matosi, kad aukšto lygio architektai ir visgi nufalėtojas bus vienas. Jeigu žiūrėti iš toliau, tai aš veikiausiai balsuočiau už SP grupę, visgi tie keli atskiri pastatai įneštų daugiau 'masės' į NMC, o ir iš arti neblogai atrodo. Bet visgi iš arti mano manymu laimi Arrow - įspūdingas. Nustelbtų netgi visus Swedbank ir K29. Dėl to Arrow šiuo atveju mano favoritai. Beto jie kažkaip pratęsia Vilniaus stilių - apvalumai, baltuma ir išsikišusios lentos. Stilių yra gerai turėti, bet jie geriausi ne dėl to, o dėl to kad ir šiaip įspūdingi.Paskutinis taisė Eidvis; 2016.04.27, 17:41.
Comment
-
Pagal jų puslapį tai ryt turėtų nusprest nugalėtoją.
Man labiausiai Koko. Atrodo gal kiek gigantiškai, bet būtų aiškus miesto simbolis kurį ir turistai, ir šiaip visi galėtų lengvai asocijuoti su Vilnium, nes forma aiški ir paprasta, o pats pastatas monumentalus ir stiprus atrodo.
Libeskind'o ir Arches gražūs ir forma, ir aplinka, bet tikrai ne šitoj vietoj. Gal kur Naujamiesty ar Ukmergės gatvėj...
PLH ir Arrow irgi neblogi, bet bent jau man niekaip nesusilieja su kitų NMC pastatų formom. Per daug užapvalinti. Bet PLH parkas gražus būtų bent.
Comment
-
Parašė Dwarran Rodyti pranešimąPagal jų puslapį tai ryt turėtų nusprest nugalėtoją.
Man labiausiai Koko. Atrodo gal kiek gigantiškai, bet būtų aiškus miesto simbolis kurį ir turistai, ir šiaip visi galėtų lengvai asocijuoti su Vilnium, nes forma aiški ir paprasta, o pats pastatas monumentalus ir stiprus atrodo.
Libeskind'o ir Arches gražūs ir forma, ir aplinka, bet tikrai ne šitoj vietoj. Gal kur Naujamiesty ar Ukmergės gatvėj...
PLH ir Arrow irgi neblogi, bet bent jau man niekaip nesusilieja su kitų NMC pastatų formom. Per daug užapvalinti. Bet PLH parkas gražus būtų bent.
Comment
-
AKG projektas geras jau vien tuo, kad stengiasi nuo gatvės paslėpti šalia stovinti išsirangiusį baisuoklį. Natkevičiaus projektas, atvirkščiai, perdėti bando prie jo derintis ir dėl to projektas visiškai back to 70's rytų bloko pastatas.
Liebeskindo įdomi forma, bet nelabai aiškus fasadas ir žemutinė dalis. Bet toliau vystant gali gautis labai neblogas, kaip kad tapo Swedbanko bokštas, tobulinant pradinį projektą.
PLH kartojasi, Arrow gražus, bet atrodo labai mažas, palyginus su kitais, dėl to sunku tikėtis, kad jį pasirinktų. Visi kiti - meh..Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąAKG projektas geras jau vien tuo, kad stengiasi nuo gatvės paslėpti šalia stovinti išsirangiusį baisuoklį. <..>
Čia matosi, kad tie pastatai tėra perspektyvinis užstatymas (tamsiai pilka spalva):
---
Rezultatus žadėjo paskelbti 29 dieną. Ryt bus tik pristatymas ir posėdis.
Comment
Comment