Parašė Armae
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Armatūra pinga, per šią savaitę nulėkė kokį 20proc. Jei pikų pikas buvo 1800+pvm(prieš gerą mėnesi, du), tai dabar didmenoj ir už 1100+ galima imti. Ir vamzdžiai krenta. Jau dabar vamzdžius galima paimt pigiau nei buvo prieš metus, o liepos mėnesį prognozės, kad pigs ir toliau. Taigi, visi tie pasakoriai Avuliai ar Dargiai, tegul nebeseka pasakų.
- 5 patinka
Comment
-
Šiandien pasirodė straipsnis, kuriame giriasi išskirtiniu projekto fasadu. Matonai nesustos projektas. https://madeinvilnius.lt/verslas/nek...tavimo-darbai/
- 3 patinka
Comment
-
Aš dar palaukčiau galutinio rezultato, o šiaip tikrai skonio reikalas turbūt. Jei kalbam apie solidumą, tada asmeniškai man užtenka praeiti pro Quadrum ir nekyla jokių klausimų, Swedbank būtų antras. Nors Quadrum iš toli ir nepalieka didelio įspūdžio, plius ta žalsva spalva man nelabai, tačiau dėl fasado kokybės ir solidumo nelabai yra lygių (jei kalbam tik apie daugiaaukščius).Paskutinis taisė Edd; 2022.05.20, 12:31.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąKažkaip nursultaniškai tas fasadas gavosi.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Xmaster Rodyti pranešimąAtrodo nuomininkais pildosi. Iš finansinių technologijų įmonės kevin. LinkedIn paskyros - atrodo, kad ima visus 5 viršutinius aukštus
Comment
-
Jei dabar lenda nauji straipsniai ir tik dabar Kevin Linkedine užsidėjo paveiksliuką, tai tada kaip tik nelabai sekasi nuomoti jei reikia taip reklamuotis. Apie Kevin ir Artery straipsnių buvo ir prieš pusę metų, t.y. čia ne naujas nuomininkas. Dėl nursultaniškumo žiūrėsim, man visai patinka pastato formos, neprimena nieko nursultaniško, o švaraus stiklo fasadas irgi visai gali būti ir aišku tinka kai tokios formos, šiaip turim užtektinai pastatų su "fasado elementais" (daugiau nei reikia). Jei toliau nesusimaus su fasadais, bus NMC landmarkas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąReklama yra is .kevin, tai jie darosi employer branding, gal kazkiek samda tai itakos. A klases ofisu nera labai daug (nors Danske 2 pastatus atidave neseniai, tai pasipilde kazkiek), tai manau labai dideliu bedu nebus jiems isnuomot, nors ir bus vieni brangiausiu Konstitucijos pr.
Comment
Comment