Parašė Kublickij
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąTai kad ten nėra jokiu medžiagų.. Ir ta dalis ne šiaip kampukas, virš šios vietos taip pat kils 7 aukštų korpusas
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąTai kad ten nėra jokiu medžiagų.. Ir ta dalis ne šiaip kampukas, virš šios vietos taip pat kils 7 aukštų korpusas
- 12 patinka
Comment
-
Ok, aš maniau kad bokštas ties tavo pažymėta vietą bus platesnis bet tai nieko nekeičia.. Skylė ar anga kaip tu ją vadini tikrai ne lifto šachtos ar krano pločio. Jaigu su esamomis skylėmis metų pabaigoje ne kils bokšto ar kairiosios dalies pirmas aukštas nemanau kad turėtum manyti kad laimejai lažybas. Na ir pačios lažybos praranda kažkokią prasme žinant kad iki statybų pabaigos iš duobės, kuri buvo tu lažybų objektu, dėl tam tikrų statybos technologijų ar ipatumu galima ir ne išlįsti.. Lažynomes kad iki metu pabaigos statybininkai išlys arba neislys iš duobės, tu sutikai bet po to nuolat tvirtini kad tos duobės liks atvyros ir netvarkytos dar ilgą laiką. Man ne gėda prisipažinti kad aš nežinojau kad dalis duobės dėl tam tikrų priežasčių turės būti atvyra ,tu žinojai bet iš karto nesakei.
Čia tas pats kaip lažintis kad bėgikas nubėgs 200 metru per tam tikrą laiką nors pats bėgikas bėga tik 100 metrų. Lažybų neatsisakau, pastatui linkiu iškilti kuo įmanoma greičiau.Paskutinis taisė Kublickij; 2021.08.24, 15:28.
Comment
-
Mano, kaip nepriklausomo šitų lažybų stebėtojo nuomone, tai teiginys "išlips iš duobės" bus patenkintas jau gana greitai. T.y. vos bet kuri projekto dalis iškils aukščiau žemės lygio (šiuo atveju tas lygis - Konstitucijos pr.), bus galima konstatuoti faktą.
Kitu atveju galima ginčytis ar neužsėta žolė (aka nesulyginta su žemės lygiu) yra "duobė" ar ne. Arba jeigu liks neužkasta/neužpilta smėliu dalis pamatų, tai irgi techniškai dar bus "duobė"Paskutinis taisė Creatium; 2021.08.24, 16:01.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Azejam Rodyti pranešimąŠiandien kaip tik praėjau pro statybas. Jau dabar didžioji dalis pastato yra gatvės (žemės lygyje), o vietomis armatūra jau iškelta ir aukščiau. Manau, 2-3 sav. reikalas ir niekam nekils abejonių kas laimėjo lažybas.
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąNa ir pačios lažybos praranda kažkokią prasme žinant kad iki statybų pabaigos iš duobės, kuri buvo tu lažybų objektu, dėl tam tikrų statybos technologijų ar ipatumu galima ir ne išlįsti...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąMano, kaip nepriklausomo šitų lažybų stebėtojo nuomone, tai teiginys "išlips iš duobės" bus patenkintas jau gana greitai. T.y. vos bet kuri projekto dalis iškils aukščiau žemės lygio.
Jei žolės nėra, bet kastuvo subert žemėms nereikės – tai nebeduobė.
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Nesutinku. Priešdėlis tam ir yra arba jo nėra, kad nusakytų – ar išlipo, ar (vis dar) lipa. Kaip pasakymas „neperšokęs griovio nesakyk op”, na tai šok, bet kol neperšokai, tol ne op. Atsikabinkit nuo Kublickij, techniškai jis teisus, o duobės apibrėžimas yra žodynę (dar spustelkit padidinamąjį stiklą): http://lkz.lt/?zodis=duob%C4%97&id=06087680000
Šriodingerio duobė?
Comment
-
Nesutinku. Priešdėlis tam ir yra arba jo nėra, kad nusakytų – ar išlipo, ar (vis dar) lipa. Kaip pasakymas „neperšokęs griovio nesakyk op”, na tai šok, bet kol neperšokai, tol ne op. Atsikabinkit nuo Kublickij, techniškai jis teisus, o duobės apibrėžimas yra žodynę (dar spustelkit padidinamąjį stiklą): http://lkz.lt/?zodis=duob%C4%97&id=06087680000
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Taip ir galvojau, kad link rudens prasidės lingvistinės lažybų objekto diskusijos
- 1 patinka
Comment
-
Comment
-
Reikėjo iš anksto sudaryti ekspertų komisiją kuri nuspręstų kas laimėjo. Nes realiai man neįmanoma laimėti pagal Kublickij taisykles, skylių skylučių liks ne tai kad iki šių metų galo, bet ir dar gerokai ilgiau. Turbūt iš anksto reikėjo kažkaip suderinti labai tikslias ir aiškias taisykles, o čia kai n kartų aiškinomės, keitėm taisykles (ir realiai aiškių, tikslių neturim), tai tokia nesąmonė gavosi. Siūlau nutraukti šias lažybas ir tiek, bus pamoka ateičiai ir mažiau spamo šioje temoje. Man tik šiaip linksma kai pradžioj taip įsitikinęs teigė kad iki metų galo bus -3 aukšte, o dabar…
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąReikėjo iš anksto sudaryti ekspertų komisiją kuri nuspręstų kas laimėjo. Nes realiai man neįmanoma laimėti pagal Kublickij taisykles, skylių skylučių liks ne tai kad iki šių metų galo, bet ir dar gerokai ilgiau. Turbūt iš anksto reikėjo kažkaip suderinti labai tikslias ir aiškias taisykles, o čia kai n kartų aiškinomės, keitėm taisykles (ir realiai aiškių, tikslių neturim), tai tokia nesąmonė gavosi. Siūlau nutraukti šias lažybas ir tiek, bus pamoka ateičiai ir mažiau spamo šioje temoje. Man tik šiaip linksma kai pradžioj taip įsitikinęs teigė kad iki metų galo bus -3 aukšte, o dabar…
Comment
-
Šiai dienai tokia situacija.Pabraukiau melynai. Pirmojo aukšto grindys net ne uzbetonuotos. Bet kurią žinutė galima atkasti, apie -3 tikrai nesakiau..Be to nesakau kad vis dar tikiosi laimėti tas lažybas, verčiau stiebiosi naujenom tipo dalis parkingo liks nepaliesta ir bus nauduojama kaip sandėlis armaturai ar pan.Paskutinis taisė Kublickij; 2021.08.24, 21:00.
- 1 patinka
Comment
Comment