Jo, visiška katatonija, dar suprasčiau jei tai būtu postmodernizmas-apgalvotas kičas, o dabar...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Modernaus meno muziejus Mo
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąPasimatė koks baisus/margaspalvis, šalia esantis pastatas.
- 1 patinka
Comment
-
Zinot kokia buna nelaime pastatu prie stoteles, pirmiausia patogu atsiremt laukiant autiko, iskaitant kad patogu atsiremt i siena koja, antra, tarpelis tarp stoteles gerai dengia jaunuosius Solomonus, Speju musu realijose ne smarkiai susigaudes architektas neuzsake, bent kokius 2 metru nuo zemes padengt antivandaliniais dazais. Oj neilgai ta balta drobele svies, atidarom betus
- 2 patinka
Comment
-
Sužaliavo MO muziejaus sodas
Šalia baigiamo statyti „MO muziejaus“ jau beveik įrengtas šio muziejaus sodas. „MO sodas“ bus atviras visiems ir sukurs didelę, sutvarkytą viešąją erdvę, kurioje bus jauku leisti laisvalaikį, susitikti su draugais ar ramiai paskaityti knygą...
Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 15 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąMedžių mažėja ar man taip tik atrodo? Iš pradžių buvo 3, po to 2, dabar tik vienas.Lietuva visiems.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąMedžių mažėja ar man taip tik atrodo? Iš pradžių buvo 3, po to 2, dabar tik vienas.
Šiaip gerai, kad jų nebeliks. Nušiurusių ir kreivų stagarų prie griežtų formų pastato neturėtų būti.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimąTikiuosi naujų pasodins. Nuobodu balta lygi siena.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąMedžių mažėja ar man taip tik atrodo? Iš pradžių buvo 3, po to 2, dabar tik vienas.
https://tvarkaumiesta.lt/problem/47044Paskutinis taisė adomazzz; 2018.07.24, 21:43.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąZiauriai baisus pastatas. ZiauriaiAviate, navigate, communicate
Comment
Comment