Kažkada net vyr. architektas minėjo, kad Hanner pieštukas buvo klaida, per aukštas toje vietoje
Jei pieštuko nebūtų, aukštybinio taip pat nesiūlyčiau, bet kadangi vienas jau post factum, tai manau dar pora ten galėtų duoti atsvarą. Vienas vietoj siurblinės tolimesniame krašte nuo pieštuko, o kitas kažkar tarp degalinės ir Teltonikos. Abu panašaus aukščio kaip ir Haneris.
Na surenkamų konstrukcijų pagrindinis privalumas, greita statyba objekto aikštelėje. Gamykloje viską pasigamina, belieka surinkti vietoje. Šiais laikais yra geri ir greitai kietiejantis montavimo mišiniai/skiediniai sujungti konstrukcijoms. Beje matosi Inhus kranai. Tai vietinė ir gamyba.
Bent minimalūs apdailos paįvairinimai (nebūtina gi viską daryti vertikaliomis linijomis) iš karto būtų pagyvinę kvartalo vaizdą. Deja...
Nors aplinkos sutvarkymas tenai man visai patinka.
Niekaip nesuprantu ir negaliu pateisinti, kodėl Core pasirinko taip pat tokį patį fasado sprendinį. S7 keturi pastatai, kurie baltai užsibrūkšniavo- dar suvokiama- bendras vieno statytojo kvartalas. O Core? Stato kaladę , tokio pat dydžio, kaip visi keturi S7 pastatai, ir irgi beveik tokiais pačiais fasadais. Whyyyy ?...
Realiai, man atrodo, kad sugadins visą teritoriją. Puikus pavyzdys, kai saiko neturėjimas nubraukia viską.
"Barkodiškės"- taiklu.
Man tai keista, jog Core čia negauna kritikos. Fasadai panašūs kaip S7, bet atrodo paprasčiau ir prasčiau. Formos ir aplinka nepanašu, jog bus labai patrauklios. Aišku dabar lieka laukti kol pamatysim labiau išbaigtą vaizdą.
Man tai keista, jog Core čia negauna kritikos. Fasadai panašūs kaip S7, bet atrodo paprasčiau ir prasčiau. Formos ir aplinka nepanašu, jog bus labai patrauklios. Aišku dabar lieka laukti kol pamatysim labiau išbaigtą vaizdą.
Tai kad jau ne kartą kritika buvo išsakyta. Aišku, jei nuo to kam nors pagerės, galima ir pakartoti.
Pagrindinės kliurkos, dėl kurių turėtų būti gėda:
Pirmiausiai pastato architektams (kad taip sugebėjo), po to- VMS (kad leido), visuomenei (kad atitinkamai ir laiku nesureagavo), statytojui - kad pasirašė.
Neišlaikyta S7 kiemo ašis. Core atsuko pliką dryžuotą sieną kaimynams. Na tarkim.., nemyli.
Nepamatuotas mastelis. Tūris - be galo griozdiškas ir masyvus. Na tarkim.. rinko kvadratus.
Fasadai. Čia net nežinau kaip galima pateisinti tokį "inovatyvų" ir "išradingą" užmanymą.
Niekaip nesuprantu ir negaliu pateisinti, kodėl Core pasirinko taip pat tokį patį fasado sprendinį. S7 keturi pastatai, kurie baltai užsibrūkšniavo- dar suvokiama- bendras vieno statytojo kvartalas. O Core? Stato kaladę , tokio pat dydžio, kaip visi keturi S7 pastatai, ir irgi beveik tokiais pačiais fasadais. Whyyyy ?...
Realiai, man atrodo, kad sugadins visą teritoriją. Puikus pavyzdys, kai saiko neturėjimas nubraukia viską.
"Barkodiškės"- taiklu.
Ten jeigu skaičiuoti su Baltic Hearts ir visai šalia esančiu Park Town - jau 10 pastatų vienoje vietoje turi maždaug panašią apdailą. Taip, 10 pastatų! Čia absoliučiai rimtos nūdienos realijos Vilniuje.
Ten jeigu skaičiuoti su Baltic Hearts ir visai šalia esančiu Park Town - jau 10 pastatų vienoje vietoje turi maždaug panašią apdailą. Taip, 10 pastatų! Čia absoliučiai rimtos nūdienos realijos Vilniuje.
Sakiau, sakiau !! Tarkim, kad tai stilistiškai sinchronizuotas kvartalas , tik susiorientuoti gali būti sunku tarp vienodų pastatų.
Comment