Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Saltoniškių trikampis arba „Žvėryno žiedas“
Collapse
X
-
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
VMS gauna nemažai priešingų skundų dėl parkavimo, ypač dabar išsiplėtus zonoms. Pvz aplink Vilniaus vartai teritoriją, kur dabar zona tapo Mėlyna ir negalima nusipirkti leidimo statyti auto, o paeiti 15 minučių daugumai baisu. Ir tokius raštus rašo labai didelių įmonių vadovai, kuriems reikia skirti dėmesio. Aš taip pat norėčiau minimo parkingo panaikinimo, bet tai būtų per kardinali priemonė šiai akimirkai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Dideliu imoniu vadovai turi parkingus, o savo bezdzionems gali ir patys parkovkes nuomot. Ne VMS bedos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Dovydas Rodyti pranešimąTie parkingai yra „niekieno“ žemėje, nesuformuoti sklypai, bent jau regia.lt nieko nerodo ten. Savivaldybė turėtų duoti Žemės tarnybai užsakymą suformuoti tuos sklypus, o tuomet su sklypais jau būtų galima kažką daryti. Žodžiu, dar laukia labai ilgas kelias iki tos parkavimo aikštelės naudingesnio panaudojmo. Nemanau, kad tai savivaldybei būtų didelis prioritetas.
Comment
-
VMS gauna nemažai priešingų skundų dėl parkavimo, ypač dabar išsiplėtus zonoms.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Taip, gauna, bet pati VMS reguliariai ir aiškiai pasasisako kieno pusėje jie yra. "Stovėjimo aikštelės tarp pastatų ir gatvių Vilniuje nebus toleruojamos ir su jomis bus kovojama" - tai sakė ir Šimašius, ir Pakalnis, ir Poderskis, ir kiti. Gaila, kad tai tik melas facebookiečiams ir Delfi. Kovojama su parkingais lygiai tiek pat, kiek su svečių namais, "kurių Vilniuje niekada daugiau nebus pastatyta".
Comment
-
O ką šiuo konkrečiu atveju gali VMS padaryti? Kiek pamenu pastatas pritrauktas prie sklypo ribos. Jeigu siūlote tiesiog suformuoti sklypą ir vietoje parkingo padaryti žalią zoną, tai yra n+k jau pripaišytų tokių zonų/skverų, kurias reiktų įgyvendinti (kad ir Šv.Onos bažnyčios skveras ar prie MO muziejaus, kur automobilistų zonos virstų pėsčiųjų zonomis). Tas pats tiltas per Nerį dviratininkams tikrai svarbiau, nei naikinti tokius parkingus. Už 20 metų galbūt galima bus ir šią vietą dailinti.
O aš kreivai papaišydamas per 15 minučių galiu sugalvoti tai:
Tai kažkam reiktų susimąstyt apie savo beprasmiškumą. Spoiler alert: ne man.
- 14 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąnesugalvoja nieko geresnio
- 2 patinka
Comment
-
Sorry, bet jeigu VMS imbicilai per visur skelbia, kad kovoja su parkingais ir parkingų tarp pastatų ir gatvių Vilniuje nebebus, o realybėje savo žemėje per pusę metų nesugalvoja nieko geresnio nei tai:
Comment
-
Sorry, bet jeigu VMS imbicilai per visur skelbia, kad kovoja su parkingais ir parkingų tarp pastatų ir gatvių Vilniuje nebebus, o realybėje savo žemėje per pusę metų nesugalvoja nieko geresnio nei tai:
Taip pat prieš naikinant parkingą bent jau turėtų sutvarkyti dviračius nuo Šeškinės ir Narbuto kalno (kas numatyta 2020-2021 m.). Toliau atnaujinamas VT, atsirasti A juosta Narbuto g.
Comment
-
Tai kad aptariamu atveju VMS čia nieko nedarė, t.y. čia privatus projektas. O kalbant apie papaišymus, tai VMS tą moka lygiai taip pat sėkmingai kaip ir jūs. Ant popieriaus arti 16.000.000 skverų pripaišyta Vilniuje. Bet nuo piešinukų kažin ar kažkam maloniau gyventi. Tvarkosi aišku Neries pakrantės ar Balto tilto teritorija, bet kaip ir jums man taip pat norisi daugiau. Tik man prioritetų sąraše ši erdvė prie minimo projekto būtų pakankamai žemai sąraše.
Taip pat prieš naikinant parkingą bent jau turėtų sutvarkyti dviračius nuo Šeškinės ir Narbuto kalno (kas numatyta 2020-2021 m.). Toliau atnaujinamas VT, atsirasti A juosta Narbuto g.
- 3 patinka
Comment
-
- 14 patinka
Comment
-
MadeInVilnius straipsnis apie S7-3 ir siek tiek foto sudeta:
https://madeinvilnius.lt/verslas/nekilnojamas-turtas/danske-bank-darbuotojai-nebetelpa-atidaromas-dar-vienas-didziulis-verslo-centras-nuotraukos/
Asmeniskai truksta zalumos. Nors maketuose matosi, kad atsiras dar kazkokiu mazu medeliu, bet laaaaabai daug betono :/
Paskutinis taisė mr_miegas; 2020.01.20, 11:12.
- 14 patinka
Comment
-
Paskutinis taisė GNU; 2020.01.25, 01:15.
- 9 patinka
Comment
Comment