Parašė Zygis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Saltoniškių trikampis arba „Žvėryno žiedas“
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąKažko tai trūksta šitam pastatui...
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąDanske bank issinuomavo 3-ia pastata is MMM, bus baigtas statyti 2019m, plotas 15 000 kv. m.
Parašė Insane Rodyti pranešimą
Mano nuomone kažkas kažkuriuo metu nesuvokė ką daro su emalitiniais stiklais, kurių spalva visiškai ne ta, kuri buvo numatya (ar bent pateikta vizualizacijose) ir to aš visiškai nesuprantu nes kaina nesiskiria... Kitas dalykas stiklo paketų spalva... vizualizacijose lyg it matomas žydras atspalvis, o fakte - žalias. Visa tai stipriai ir pakeitė pirminį vaizdą... deje...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąSakykit ką norit, bet tas Narbuto 5 atrodo žymiai žymiai geriau nei būsimas LINK.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Geros naujienos, reiškias 3čias bus baigtas panašiu metu kaip ir 2tas, tikriausiai šį jau ne Mitnija statys nes dviejus iš karto vargiai ar pavež. Įdomu ar 3čias bus arčiau gatvės ar toliau (spėju toliau nuo gatvės) bei kaip su aukštingumu, pirminėse vizualizacijose buvo lyg 6 aukštų bet kaip paaiškėjo po Telios pastato pristatymo, pastatų formos kinta, išlieka tik panašus stilius.
Net jei būtų padarę 100% kaip vizualizacijose to pastato tai nebūtų išgelbėje, paprasčiausiai jis per daug old fashioned. Tokius devintam dešimtmetyje statė.
Comment
-
„Danske Bank“ nuomosis dar vieną „M.M.M. projektų“ biurų pastatą sostinėje
Antros pagal turtą Šiaurės Europoje finansų grupės „Danske Bank“ Lietuvos filialas su nekilnojamojo turto plėtros bendrove „M.M.M. projektai“ susitarė dėl dar vieno planuojamo statyti biurų pastato sostinės Saltoniškių gatvėje nuomos.
Comment
-
Aukščiausios klasės biurų Žvėryno rajone fasadus ir toliau įrengs „KG Constructions“
Nekilnojamo turto plėtros ir valdymo įmonė „M.M.M. projektai“ pratęsė bendradarbiavimą su aliuminio-stiklo konstrukcijas gaminančia „KG Constructions“, kuriai toliau patikėta rūpintis biurų kvartalo Vilniaus Saltoniškių gatvėje antrojo pastato fasadais. Iš viso numatyta greta įgyvendinti keturių biurų pastatų statybas.
Comment
-
Parašė Insane Rodyti pranešimą
Mano nuomone kažkas kažkuriuo metu nesuvokė ką daro su emalitiniais stiklais, kurių spalva visiškai ne ta, kuri buvo numatya (ar bent pateikta vizualizacijose) ir to aš visiškai nesuprantu nes kaina nesiskiria... Kitas dalykas stiklo paketų spalva... vizualizacijose lyg it matomas žydras atspalvis, o fakte - žalias. Visa tai stipriai ir pakeitė pirminį vaizdą... deje...Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Abu ne šedevrai bet man LINK atrodo geriau vien dėl to kad ten daugiau stiklo naudojama. Aišku ten irgi nieko modernaus ar įdomaus ir abu visa galva žemiau už MMM ir Park Town'ą bei dviem galvom žemiau už GH2.
Narbuto bent panašus į verslo centrą, ypač dabar sukabinus (dalį) vertikalių juostų.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Nu nežinau nežinau... ar teko LINK matyti dabar iš arti? Atrodo baisiai, labai baisiai blogai. Kaip koks pramoninis statinys, visiškas pravalas. Ir čia vien tik ta pusė nuo Panoramos. Kita pusė dar blogesnė.
Narbuto bent panašus į verslo centrą, ypač dabar sukabinus (dalį) vertikalių juostų.
Comment
-
Su fasadu Narbuto 5 persistengta - geriau būtų buvęs jau lygus stiklinis fasadas su plokštumų lūžiu per vidurį panašiai kaip Avulio viešbuty Rinktinės g. ir be visos tos nesuprantamos disharmonijos ant fasado. Pagrindinė šio statinio architektūrinė mintis - padrikai sumestų senų šakalių krūva. Ar klystu?Paskutinis taisė evvt; 2017.07.20, 01:09.
Comment
Comment