Nelabai apie naujus projektus, bet manau į temą. Ypač į temą apie aplink statomus daugiabučius ir verslo centrus, kurių gyventojai/darbuotojai turėjo vilčių naudotis nemokama Panoramos aikštele. Dabar nemokamai bus tik 3 valandos, po to - po 2 eurus per valandą.
Klausimas gi, kuris mane kankino jau seniai, tai ar po 3 valandų išvažiavus ir vėl įvažiavus vėl gausi nemokamą parkavimą? Čia šitas klausimas taikomas sistemoms, kurios naudoja auto numerius registravimui, o ne išduota kokią nors kortelę.
Nelabai apie naujus projektus, bet manau į temą. Ypač į temą apie aplink statomus daugiabučius ir verslo centrus, kurių gyventojai/darbuotojai turėjo vilčių naudotis nemokama Panoramos aikštele. Dabar nemokamai bus tik 3 valandos, po to - po 2 eurus per valandą.
Klausimas gi, kuris mane kankino jau seniai, tai ar po 3 valandų išvažiavus ir vėl įvažiavus vėl gausi nemokamą parkavimą? Čia šitas klausimas taikomas sistemoms, kurios naudoja auto numerius registravimui, o ne išduota kokią nors kortelę.
VCUP daugiaaukštėje aikštelėje - 3 val. nemokamai vieną kartą per parą. Oro uosto centrinė trumpalaikio stovėjimo aikštelė - taip pat nemokamos 15 min. vieną kartą per parą.
Teisingas ir savalaikis sprendimas. Panorama orientuota į klientus ir, kad klientai galėtų pasistatyti automobilį. Prieš porą dienų darbo metu buvau ten užsukęs, tai aikštelė beveik pilna, laisvos tik kelios vietos pakampėse, o pats prekybcentris pustuštis.
Dėl laiko limitavimo reikia užklausti pačio Panoramos valdytojo, nes suprogramuoti galima įvairiai. Kiek esu girdėjęs, tai dažniausiai daro nemokamo laiko per parą limitą. Pvz. 3 val. nemokamai ir jas gali išnaudoti per 24 val. T.y. kiekvienas atskiras įvažiavimas/išvažiavimas sumuojasi.
Mano akimis pernelyg masyvūs piliastrai. Pvz. Park Town fasadas atrodo geriau.
Subjektyvi nuomonė. Mano subjektyvia nuomone tai Park Townas iš vis žiauriai nuviliantis palyginus su vizualizacijomis ir kol kas panašus į paturbinta automobilių parkingą. MMM atrodo žymiai solidžiau.
o man kažkaip MMM fasadas atrodo geriau už Park Town. Jo vertikalūs elementai masyvesni ir baltos spalvos. Tas pilkšvumas per daug susilieja su aplinka, o balta kiek labiau išsišoka, kas yra gerai. Tačiau Park Town turi kitus pliusus - banguotą stogą, geresnę lokaciją, na ir kiek didesnį aukštį.
Subjektyvi nuomonė. Mano subjektyvia nuomone tai Park Townas iš vis žiauriai nuviliantis palyginus su vizualizacijomis ir kol kas panašus paturbinta automobilių parkingą. MMM atrodo žymiai solidžiau.
Nuomonė apie gražu/negražu visada yra subjektyvi, o juo labiau kai pradžioje parašyta "mano akimis"
Panašumo į paturbintą parkingą tikriausiai nesumažins tai, kad apatinis antžeminis aukštas ir bus stovėjimo aikštelė.
Comment