Parašė abruo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus TV bokšto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimą
Ankstesniam projekte buvo planuota dažyti baltai. Net nesuprantu kodėl to atsisakyta, negi nušiuręs betonas geriau? Ypač lėkštės dugnas bjauriai atrodo su dešimt purvo atspalvių. Ir dar viena matomiausių vietų žiūrint nuo žemės.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ta prasme nesupranti, kodėl nusprendė nedaryti kaip kokiam Tadžikistane ir nusprendė palikti originalią TV bokšto architektūrą?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ta prasme nesupranti, kodėl nusprendė nedaryti kaip kokiam Tadžikistane ir nusprendė palikti originalią TV bokšto architektūrą?
Paskutinis taisė justinas adam; 2021.12.28, 21:18.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąIroniška, bet tų masyvių stiklų sudėjimas labiau sudarkė originalią bokšto architektūrą, nei tai padarytų fasado padažymas ar paprasčiausias smėliavimas.Lietuva visiems.
- 2 patinka
Comment
-
Betoną gal būtų galima kažkaip atnaujinti, dėl dažymo nesu tikras. Šis variantas kurį vis įkeliat išvis tragiškas, tikrai kad Tadžikistanas:
Manau buvo galima geriau bet bendrai dabartinis viršutinių aukštų įstiklinimas visai ok man atrodo. Ir funkcionalumo prasme, atsiranda nauji aukštai/erdvės su dideliais panoraminiais langais, apšvietimas irgi visai patinka, iš esmės manau kaip ir geri pokyčiai.
Edit: Dar vienas bokšto video naktį:
https://www.youtube.com/watch?v=_TKXTEcfCW8Paskutinis taisė Edd; 2021.12.28, 21:58.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Comment
-
Tokių ekranų kaip Ostankino atveju nenorėčiau ir aš. Ten jie suskaidyti į n dalių ir panašūs į paprastus ekranus, plius rodo tikrai nekažką. Bet jei būtų vientisas per visą aukštį, įskaitant taurę LED tinklas ir ant jo būtų formuojami kažkokie vaizdai iš šios serijos (ar kažkas geresnio), tai man geriau nei paprastas apšvietimas (bent jau toks koks yra dabar):
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTokių ekranų kaip Ostankino atveju nenorėčiau ir aš. Ten jie suskaidyti į n dalių ir panašūs į paprastus ekranus, plius rodo tikrai nekažką. Bet jei būtų vientisas per visą aukštį, įskaitant taurę LED tinklas ir ant jo būtų formuojami kažkokie vaizdai iš šios serijos (ar kažkas geresnio), tai man geriau nei paprastas apšvietimas (bent jau toks koks yra dabar):
Comment
-
Parašė Skeptikas Rodyti pranešimą
Nemanau, kad tai realu vien dėl LED panelių svorio, nekalbant kaip jas pritvirtinti, galbūt būtų įmanoma naudoti LED tinklą, kuris būtų gerokai lengvesnis, bet sugedus kuriai panelei ar pan. ją pakeisti būtų nekažką. Gal būtų įmanoma kažką padaryti su projektoriais apšviečiant bokštą, tuomet būtų galima apšviesti ir taurę kaip vizualizacijoje, bet geras klausimas ar užtektų jų galingumo.
– O per žiemos šventes bokštas išliktų didžiausia miesto egle?
– Numatyta, kad bokšto kamienas ir betoninė taurės formos apačia dengiama LED tinklu ir taip sukuriamas išskirtinis vaizdas. Bokšto kamienas bus padengtas LED tinklu, kuris sutemus sukurs išskirtinį apšvietimą. Jis gali keistis kaip didžiuliame ekrane, o pati tinklo konstrukcija paprasta akimi beveik nepastebima.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilno...0-metu-6418402Paskutinis taisė Edd; 2021.12.29, 21:08.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąGražios nuotraukos su apšviesto bokšto vaizdais iš oro. Ačiū, John.
- 1 patinka
Comment
-
Nereikia bokšto dažyti, nes kai reikės atnaujinti dažus - darbelio... O iki to dar ir apsilupinėjęs stovėtų...
Man taip pat norisi paviršiaus vientisos išvaizdos, bet reikia gerai pagalvoti kaip ją padaryti jei nusprendžiama daryti. Reikia kažko ko iš esmės nereikėtų keitinėti/remontuoti. Turiu galvoje tokias medžiagas kaip kokia Rheinzink skarda, ar varis, ar kokios spec betono impregnavimo/atnaujinimo purškalas (ale Penetron). Daugiau greitai nesugalvoju, bet manau pagavote link ko suku.
Comment
-
Vaisai cool tie ledai ant pastatų. Viskas matosi ir su skysta "rezoliuciją". Varšuvos atveju, kiek užmačiau, įjungdavo tik sutemus ir LED panelės neištisinės. Ostankino panelės greičiausiai kitokios ir jie pleškina apskritą parą, bet dieną vaizdas aišku gali būti ne itin.
https://www.youtube.com/watch?v=CGHAW7oy_T4Show must go von!
Comment
Comment