Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Neries krantinių atnaujinimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąTaip, taip. Suprantu, kad mano pomėgis simetrijai yra nepopuliarus modernioje architektūroje. Bet man asmeniškai, tai tokie girtų pasivaikščiojimo takai atrodo baisiai.Paskutinis taisė Creatium; 2020.02.05, 13:59.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Kad čia ne pasivaikščiojimo takas. Gi įmečiau brėžinį kur yra ir kaip atrodys. Daroma prie vaikų žaidimo aikštelių. Greičiausiai bus išlieta guma ar kažkas pan. Net nepastebėsit realybėje, kad ten kažkas išraityta.
Comment
-
Aš neįsivaziduoju, kad kas galėtų netyčia padaryti tuos kalnelius leidžiantis nuo kalno. Žinoma jos yra dėl neįgaliųjų, man rodos panašūs standartai netgi laiptams taikomi, kad ten kas kažkiek laiptų turi būti stotelė, kad močiutės pailsėtų, o netyčia žiemą paslydusios nenugarmėtų. Tik aš nesu tokių sprendimų fanas, nes jeigu tai padaro tinkamesnį priėjimą neįgaliesiems, tai visokiems su dviračiais/paspirtukais ir riedučiais tie kalneliai gali blogai baigtis, o jų visgi 100 kartų daugiau. Antra vertus kažkoks pritaikytas neįgaliesiems privažiavimas prie krantinės taipogi turėtų būti, tik nenorėčiau, jog tai taptų standartu.
- 1 patinka
Comment
-
Turbūt visi neįgaliųjų vežimėliai turi stabdžius, tai dėl pailsėjimo nežinau ar čia problema buvo, tuo tarpu dabar prieš kiekvieną įdubimą bus statesnis pakilimas į kurį bus sunkiau įvažiuoti, nei jei būtų buvęs tiesiog tolydus mažesnio kampo užvažiavimas, tai aš irgi prie abejojančių to nauda. Bet su riedlente visai smagu bus nusileisti
- 1 patinka
Comment
-
nematau kuo piktintis - tai daroma dėl neįgaliųjų ir pėsčiųjų saugumo, toks standartas ( stabdžius kiek žinau turi ne visi vežimėliai). Dviratis, riedučiai ar dar bilekas - ten neturėtų lakstyti, nes ne dviračių takas ir skirta rekreacijai, o ne tranzitui - pėsčiųjų take reiktų važiuoti pėsčiojo greičiu (tas dažnai primenama el. paspirtuku vairuotojams).
- 6 patinka
Comment
-
Parašė liootas Rodyti pranešimąGerai, kad pritaikyta neįgaliesiems. Tik o ar jie iki tos upės turės kaip davažiuot? Nes nuo Baltojo tilto ar Žaliojo nusileisti tik laiptais...
Comment
-
Parašė _JJ_ Rodyti pranešimąPrasidėjo ir paties tilto tvarkymo darbai. Sukinėjasi kokie 7 darbuotojai iš abiejų pusių.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Vėl dažys rūdis? Tą tiltą reikia rekonstruoti iš esmės. Juk tai vartai į NMC!
- 1 patinka
Comment
Comment