Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Neries krantinių atnaujinimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąKiek aš suprantu, tai apšvietimas negalimas dėl potvyniu + ledonešio. Spėčiau, kad dėl tos pačios priežasties ir suoliukų, želdynių ir pan. ten negalima įrengti.Paskutinis taisė Lettered; 2016.04.03, 20:15.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąKiek aš suprantu, tai apšvietimas negalimas dėl potvyniu + ledonešio. Spėčiau, kad dėl tos pačios priežasties ir suoliukų, želdynių ir pan. ten negalima įrengti.
Kitas dalykas, kad į krantinę reikėtų atvesti elektrą. Pas mus gi dabar nuardomas viršutinis sluoksnis, kur yra skylės - ten užpilama betonu ir paklojamos plytelės. Įdomu kokia yra krantinių situacija žemiau, t.y. po vandeniu.
Comment
-
Visuomenės informavimas apie numatomą teritorijos nuo "Verslo trikampio" A.Goštauto gatvėje iki Žirmūnų tilto Neries krantinių Vilniaus m., projektavimą
Siųskitės antrą dokumentą, ten yra brėžiniai. Visa krantinė nuo Žirmūnų iki Verslo trikampio.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąNelabai aišku ką jie ten projektuoja bet krantines jau tvarko atkarpoje iki Baltojo tilto, tai projektavimas atgaline data?
Šitame projekte numatomas dangos keitimas (ir jame pažymima, kad tas jau yra daroma). Plius numatomas šlaitų tvarkymas, įvairios papildomos infrastruktūros įrengimas (pvz. amfiteatrų), taip pat tų dalių įrengimas, kurių nėra (pvz. tas plyšys prie sraigtasparnių nusileidimo aikštelės), prieplaukos, dviračių takai aukštesniame gatvės lygyje.
Nemažai pokyčių nusimato prie Baltojo tilto, ten bus (jeigu aš gerai supratau) tvarkoma visa pieva, įrengiant kelis jos sluoksnius (žemesnįjį - upės slėnį ir aukštesnįjį - aktyvaus poilsio zoną).
Comment
-
/\ Nepatinka man truputį, kad palieka iš vandens pusės aptrupėjusį betoną. Pvz. paskutinėje nuotraukoje krantinės kraštas atrodo kur kas geriau, negu pvz. 7 (trečioje nuo galo) nuotraukoje, kur kairiau ties vandeniu matosi seno betono gabalas. Iš viršaus žiūrint gal nieko, bet iš kitos krantinės pusės žvelgiant gali kiek vaizdą pagadint ir sudaryti įspūdį, kad krantinė nėra sutvarkyta.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Nepatinka man truputį, kad palieka iš vandens pusės aptrupėjusį betoną. Pvz. paskutinėje nuotraukoje krantinės kraštas atrodo kur kas geriau, negu pvz. 7 (trečioje nuo galo) nuotraukoje, kur kairiau ties vandeniu matosi seno betono gabalas. Iš viršaus žiūrint gal nieko, bet iš kitos krantinės pusės žvelgiant gali kiek vaizdą pagadint ir sudaryti įspūdį, kad krantinė nėra sutvarkyta.Paskutinis taisė Lettered; 2016.04.14, 11:00.
Comment
Comment