http://www.madeinvilnius.com/lt/nauj...o-projektas/i/ Neries krantines pertvarkymas! :OOOOO
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Neries krantinių atnaujinimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąAtsimenu pries praejusius rinkimus Zuokas pristate stadiono statybos projekta, dabar matyt stadiona vel 'statyti' nepatogu tai susirado krantines. Krantines atnaujinti zinoma reikia bet nei kas ta darys nei pinigu tam ras.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąDidesnė problema yra ta, kuri nematoma ir daugeliui Vilniečiu nusišvilpt t.y. upės valymas ir gilinimas, Vilnius turėdamas dvi upes galėtų daugiau tam dėmesio skirti, kas iš to, kad krantinės gražios, kai fekalijos ir skardinės renkasi aplink krantus...
Comment
-
Jeigu gerai atsimenu, tai dalis upės net išbetonuota yra, ar aš klystu? Dėl to gilinimas sudėtingas dalykas. Bet ir be jo gali vykti tam tikra laivyba, plaukiot gali laivai su plokščiais dugnais (katamaranų tipo).
O projektas gražus ir geras. Krantinių tvarkymas yra įtrauktas į Integruotų teritorijų vystymo programą, tad tai nėra tik ką šovusi mintis.
Comment
-
Beje, kažkada upė valyta buvo ar ne?
O dėl krantinių tvarkymo esu girdėjęs, kad tvarkys tik labiausiai sutrupėjusias. Ar kas gali kažką šiuo klausimu pasakyti? Kol kas mano akimis labiausiai sutrupėję yra tarp Pedagoginio tilto ir Verslo trikampio ir tarp Mindaugo ir Žaliojo tiltų...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa tai paskaitykit aprašymą. Parašyta, kad dalimis bus tvarkoma VISA krantinė (abi jos pusės).
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąAk, tiesa, atsiprašau. Matyt prie dabartinės pievos (kur bus muziejus) planuojama krantines tvarkyti atskirai, t.y. statant muziejų.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąO kodel as galvojau kad rinkosi kur statyti ta muzieju ir galiausiai nusprende statyti vietoj lietuvos kino teatro... Tai cia iseina kad nieko bendro sitie projektai neturi?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTu kalbi apie Modernaus meno muziejų. Aš - apie (buvusį) Gugenheimo.
Comment
Comment